Luba Uitzendbureau

Procesoperator

Details van de functie

Logo Over het werk

Als procesoperator bij jouw nieuwe werkgever maak je de mooiste vloeren voor particuliere, openbare en zakelijke toepassingen. In Assendelft produceert men in opeenvolgende fasen linoleumproducten, vanaf grondstof tot eindproduct. Circa 250 operators, die werken in verschillende ploegenroosters, zorgen voor een goed verloop van dit proces. Als operator zorg je ervoor dat het hele productieproces op rolletjes loopt. Je werkt in ploegendienst, waar je een extra toeslag voor krijgt. Je wordt zo ingewerkt dat je op meerdere afdelingen en werkplekken inzetbaar ben. Dit maakt je functie enorm afwisselend. Daarnaast vraagt het om verantwoordelijkheidsgevoel en vakmanschap. Uiteraard krijg jij de kans om jezelf te blijven ontwikkelen!

Wat wij bieden

  • Interessante baan baan midden in een complex productieproces
  • Uitstekend salaris dat meegroeit met jouw ervaring en kennis
  • Extra faciliteiten zoals bedrijfsfitness, fietsregeling en tennisclub
  • Persoonlijke ontwikkeling door deelname aan trainingen en opleidingen die bij jouw passen
  • Direct op contract bij het bedrijf met alle extra's die erbij horen!

Wat wij vragen

  • Diploma procesoperator A / B (of vergelijkbaar zoals MTS levensmiddelentechnologie)
  • Ervaring in een productie omgeving
  • Ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Initiatiefrijk, niet bang om zelfstandig actie te ondernemen

Over het bedrijf

Jouw werklocatie in Assendelft is onderdeel van een groot internationaal bedrijf gevestigd in Zwitserland. Ruim 600 mensen werken op de site in Assendelft. Het is één van de grootste vloerbedekkingsfabrikanten ter wereld. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen producten van de allerhoogste kwaliteit voor de projectenmarkt en voor de consumentenmarkt. Jouw nieuwe werkgever stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten. Maar de lat ligt net zo hoog als het gaat om goed werkgeverschap. Niet voor niets. Want het succes van de hele organisatie ligt in de handen van haar medewerkers. Daarom investeert men duurzaam in haar medewerkers: in hun ontwikkeling, betrokkenheid, motivatie en gezondheid. Er is ruimte voor persoonlijke ambitie, scholing én toekomstperspectief, samen ga je in gesprek over het beste traject voor jou.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau