Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Oostzaan
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je dag begint, de orders komen binnen van de klanten en het eerste wat jij gaat doen is checken of de bestelde producten aanwezig zijn. Mochten er dingen missen speel jij een adviserende rol naar de klant en bied je een alternatief aan om zo toch nog de klant te kunnen voorzien van vlees. Deze verwerk jij vervolgens in het systeem en begin jij vervolgens met het verzamelen van alle bestelde vleeswaren. Je gaat orderpicken in de koeling waar alle specialiteiten zijn opgeslagen vervolgens stop je deze spullen in een krat en zet deze bij de expeditie klaar voor vertrek naar de klant. Je staat altijd samen met een collega maar het is wel van belang dat je goed zelfstandig kunt werken. Ieder verwerkt zo zijn eigen orders en zorgt er voor dat de producten in de juiste staat worden klaargezet.

Het is mogelijk om 4 dagen te werken, dan zijn de werktijden van 12:30 - 23:30 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdag ben je vrij. Of je werkt 5 dagen, dan is het van 15:00 - 23:30 uur van maandag t/m vrijdag.

Wat wij bieden

  • Een gezellige werkplek
  • Goed salaris ? 11,73 + 0,74 ATV vergoeding en na 21:00 uur 30% toeslag over je uren
  • Het bedrijf is goed bereikbaar met openbaar vervoer, de auto of de fiets. Parkeergelegenheid voor de deur
  • Bij wederzijdse tevredenheid is er kans op overname en ga je op contract bij het bedrijf

Wat wij vragen

  • Ervaring als orderpicken is een pré
  • Je kunt goed omgaan met computersystemen
  • Je vind het geen probleem om in de kou te werken
  • Je bent fysiek sterk

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een specialist in wild en gevogelte. Ze staan bekend om hun kwaliteit en met hun producten kan je de heerlijkste maaltijden maken! Al het vlees komt al dood en schoon aan. Je hoeft dus niet zelf te slachten of schoon te maken. In de moderne productiekeuken worden onder andere paté's, kant- en-klaarmaaltijden, gebraden en gerookte specialiteiten bereid. Alle producten die jij klaar zet gaan naar de eigen winkels of gelijk naar de consument zelf. Je werkt met fijne collega's in een informele sfeer, iedereen kent elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau