Gom

Medewerker Sales Support parttime

Details van de functie

Logo Ben jij een enthousiaste en energieke commerciŽle duizendpoot ťn heb je een passie voor het optimaal ondersteunen van het salesproces?

Functieomschrijving

Gom is onderdeel van de Facilicom Group, de grootste Facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continu in beweging en veranderen van een traditionele schoonmaak organisatie naar een organisatie die innovatieve en vernieuwende schoonmaak oplossingen biedt. Je kunt dus rekenen op een dynamische werkomgeving waar jij als medewerker sales support het verschil maakt in de gehele prospectreis!

Als sales support medewerker bij Gom ben je de actieve motor in het commerciŽle proces. Je werkt nauw samen met sales en alle collega?s van de tender
 • en offertedesk. Je bent verantwoordelijk voor de (proces)begeleiding van de prospectreis vanaf het eerste contact tot en met het getekende contract.

  Je treedt in contact met de prospect na een contact of offerteaanvraag. Je inventariseert de behoefte en de vraag, met als doel om te bepalen of de prospect passend is voor de divisie en om een passende offerte te kunnen opstellen. Je maakt zelfstandig de offerte en stemt deze inhoudelijk af met de operationeel verantwoordelijke.

  Daarnaast werk je samen met de salesmanager voor de samenstelling en controle van offerte

  -en (onderhandse) aanbestedingstrajecten met als doel gezamenlijk hoge kwaliteit offertes uit te brengen. Je redigeert en stelt teksten op vanuit een commerciŽle en administratieve rol. Je beheert tevens alle offertedocumenten, zodat de klant altijd de laatste versie heeft. Je onderhoudt het contact en zorgt ervoor dat er een warme relatie met de prospect wordt opgebouwd. Daarmee werk je toe naar gunning van de offerte en draag je zorg voor het opstellen en ondertekenen van de overeenkomst.

  Kortom, je zorgt er als gedreven sales support medewerker mede voor dat de prospect een nieuwe klant wordt en een mooie samenwerking kan worden opgebouwd!

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een corporate omgeving, die zich nog steeds kenmerkt als een familiebedrijf en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan een strak ingericht commercieel proces en een optimale prospectreis. Maar daar hoort nog meer bij:
 • Een mooi salaris, tussen ? 2.300 en ? 3.400 per maand op fulltime basis;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • De mogelijkheid om flexibel te werken;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s!

Wie je bent

De sales support medewerker die we zoeken beschikt over (pro-)actieve en enthousiaste aanpak en een ondernemende geest. Je weet op de juiste manier en met verschillende type klanten/prospects te verbinden. Je gaat met volle energie aan de slag en weet door goed luisteren en doorvragen de behoefte van de klant of prospect te achterhalen. Ook binnen de interne organisatie weet je de juiste verbinding te maken en de onderlinge samenwerking te optimaliseren. Het is een pre als je beschikt over kennis en ervaring van verschillende salesprocessen. Ten slotte heb je over een hoge gunfactor, een positieve drive en zet je je ideeŽn om in daden.

We zien graag dat je daarnaast beschikt over:
 • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau;
 • Kennis van MS Office;
 • Ervaring in een sales ondersteunende rol of een (sales) administratieve rol.

Herken je jezelf terug in het profiel en ben jij de enthousiaste en gedreven support medewerker die wij zoeken? Solliciteer via de sollicitatieknop!

Liever eerst nog meer te weten komen? Dat kan! Voor meer vragen over de functie kun je contact opnemen met Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom