WerkTalent

Servicemonteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is al 75 jaar actief in het ontwerpen en produceren van industriŽle ventilatoren, filters en afzuiginstallaties. Ze zijn hierin een toonaangevende organisatie met oog voor talent. Deze echte Tilburgse organisatie kenmerkt zich door collegialiteit en doen ze nagenoeg alles zelf. Je moet denken aan de internationale verkoop, engineering, assemblage en stralen.

Functieomschrijving
Als monteur ga jij aan de slag in de buitendienst en monteer jij diverse soorten installaties en systemen, waaronder industriŽle ventilatoren en filterinstallaties, in Nederland, maar sporadisch ook BelgiŽ en Duitsland. Tijdens je werk ben je altijd samen met een collega die al meerdere jaren ervaring heeft in het vak en die je alle fijne kneepjes graag leert! Samen ga je dagelijks naar verschillende mooie en afwisselende projecten. Dit kan op maandag naar een groot warehouse zijn en dinsdag zit je in een medisch centrum. Kortom meer dan genoeg afwisseling.

Functie-eisen
- Je hebt technisch inzicht en bij voorkeur ervaring als servicemonteur
- Een afgeronde technische opleiding is een grote pre
- Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
- Je bent flexibel in je werktijden, want je werkdag zal niet altijd om 17:00 eindigen
- Bent in bezit van een rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan je leidinggevende? Dat hoeft bij dit bedrijf niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden. Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen of inwisselt voor extra vrije tijd. Je hebt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen. Ook krijg je een informele werkomgeving met korte lijntjes. Alle deuren staan voor je open en in veel gevallen geldt: ťťn telefoontje of gesprek met een collega en het wordt geregeld. Je komt verder ook te werken in een klein gezellig team en krijg je een jaarlijkse bonus!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent