WerkTalent

Hoofd Customer Service - salaris tot EUR4000

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Met wereldwijd meer dan 2600 medewerker is onze klant gespecialiseerd in het opkweken van meer dan 2 miljard jonge planten per jaar. Met veel plezier werken alle collega's mee in het op kweken van groenten-, pot- en perkplanten en chrysanten. Ze zijn een familiebedrijf die vanuit Maasdijk in het Westland (dichtbij Rotterdam en Den Haag) met het hoofdkantoor is gevestigd en samen met de 450 professionals vanuit onze vestigingen in Nederland werkzaam zijn.

Functieomschrijving
Als Hoofd Customer Service ben je verantwoordelijk voor de aansturing van je team. Het Customer Serviceteam bestaat uit vijf collega's die allemaal verantwoordelijk zijn voor een andere discipline. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat alles op elkaar afgestemd wordt, en dat calamiteiten adequaat opgelost worden.

Je zorgt ervoor dat er servicegericht wordt gewerkt, en dat de interne samenwerking tussen jullie en Productie, Planning, Logistiek en Sales optimaal verloopt. Je communiceert calamiteiten en wijzigingen in bestellingen tijdig aan de juiste afdeling en maakt in samenspraak met de afdelingen de beslissingen hierover.

Daarnaast werk je aan een verandering in het takenpakket, aangezien het ERP-systeem wordt omgezet naar nieuwe software. Hierdoor komen er bepaalde planningswerkzaamheden bij in het Customer Serviceteam. Jij zorgt ervoor dat dit wordt gecoördineerd, bijvoorbeeld door pilots uit te voeren met bepaalde productgroepen. Het doel is dat CS onafhankelijke beslissingen kan nemen en hiervoor ook de verantwoordelijkheid krijgt.

Team Customer Service bestaat naast jou uit twee Medewerkers Backoffice en drie Medewerkers Frontoffice. Zij rapporteren aan jou, en jij rapporteert zelf aan de Sales Manager EMEA.

Functie-eisen
- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
- Je hebt enkele jaren werkervaring
- Je hebt een commercieel karakter
- Je beschikt over goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift, bij voorkeur ook Duits en/of Frans

Arbeidsvoorwaarden
- Een familie bedrijf met een platte organisatiestructuur binnen het bedrijf
- Opleidingsfaciliteiten
- Een actieve PV, actieve bedrijfsuitjes / bedrijfsfeest en vrijdag middag borrels
- Een persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
- Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent