WerkTalent

(Startend) monteur - Opleiding niet vereist

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Bij dit bedrijf ga je werken in een team vol enthousiaste werknemers. Samen met je team pak jij verschillende projecten aan waarbij jij de klant zo goed mogelijk te hulp schiet. Met jou collega's ga je creatief om met projecten en maak je er samen wat moois van voor de klant. Het is een echt familie bedrijf en wordt gerund door een gezellige directie. Je wordt bij dit bedrijf onderdeel van de familie en ze zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt.

Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar een (startend) monteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds en koofbetimmeringen.
In het kleine team zijn ze op zoek naar extra versterking voor de lange termijn vanwege de aanhoudende werkzaamheden. Je komt te werken in een klein bedrijf met ongeveer 7 werknemers in de regio wateringen (in de buurt van Den Haag en Rotterdam en Delft). Het bedrijf is erg laagdrempelig en heeft een platte organisatie structuur.

We zoeken een monteur die zich het vak van 'Gevelmonteur' eigen wil maken. Iemand die bijvoorbeeld uit de bouw komt als Timmerman/ Keukenmonteur / Installatiemonteur of als Assemblagemedewerker heeft gewerkt en zich wil specialiseren in een ander vakgebied is welkom. Indien je handig met je handen bent en in het bezit bent van een rijbewijs zou al interessant kunnen zijn. We zouden ook openstaan voor eventueel een enthousiaste Leerling Monteur die we het vak eigen kunnen maken.

We werken voornamelijk in Zuid-Holland aan diverse projecten van nieuwbouw tot verbouw. Wij leggen vaak de laatste hand in het proces voor oplevering en je ziet bij ons ook echt het resultaat van je werk. Want een mooi plafond maakt de locatie!

Functie-eisen
Naast een enthousiaste werkhouding en een goede drijfveer beschik jij over:

- Ervaring met timmerwerkzaamheden
- Zelfstandig kunnen werken op termijn
- In het bezit van rijbewijs B
- Stressbestendig en flexibel
- Woonachtig in de regio 'Westland', dit is in de buurt van Den Haag, Delft en Rotterdam
- In het bezit van VCA of bereidt deze te halen

Arbeidsvoorwaarden
Dit enthousiaste bedrijf beschikt over een aantal pluspunten namelijk:

- Werken in een hecht team
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Leuke uitstapjes met het team
- Veel variatie qua projecten
- Een goed startsalaris tot EUR2750
- Fulltime baan met een vast contract als vooruitzicht

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent