WerkTalent

Commercieel Binnendienst - Verzekering Branche - Wateringen

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Dit bedrijf is als onafhankelijke assurantietussenpersoon landelijk werkzaam op het gebied van verzekeringen. Ze voorzien zakelijke en particuliere relaties van advies. Het klantbelang stellen ze hierbij voorop. Het nieuwe kantoor is gevestigd in Wateringen (in de buurt van Den Haag en Rotterdam). Ze werken samen met meerdere verzekeraars en doen uitgebreid marktonderzoek alvorens een voorstel te doen aan hun relaties. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer. Momenteel vormen we met 6 collega's een sterk en hecht team. De klant staat centraal en samen zorgen we ervoor dat de organisatie draait als een geoliede machine. Wij stimuleren ontwikkeling en groei en nemen jou daar graag in mee. In overleg worden aanvullende opleidingen door het bedrijf betaald.

Functieomschrijving
Ben jij sterk in communicatie in woord en geschrift? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Wij zoeken ter aanvulling op ons team een medewerker CommerciŽle Binnendienst Verzekeringen. Bij deze functie horen de volgende taken:

- Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze nieuwe en bestaande klanten (zakelijk en particulier).
- Je weet de klantbehoefte goed uit te vragen, zodat je op zoek kan gaan naar de best passende verzekering.
- Je onderhoudt contacten met klanten en verzekeraars, vraagt offertes op, vergelijkt deze en onderhandelt over de premie en voorwaarden.
- Bij het afsluiten van een verzekering zorg je dat alles administratief goed verwerkt is, zowel naar de maatschappij, naar de klant als in ons klantensysteem.

Ook schadebehandeling behoort tot het takenpakket, namens de klant meld je schades bij de verzekeraar en bewaakt het traject van afwikkeling.

Functie-eisen
Je hebt ervaring met zakelijke verzekeringen waardoor je onze klanten van goede dienstverlening kan voorzien. Je bent in staat om zelfstandig te werken.

- Je bent klantgericht, representatief, accuraat en proactief ingesteld
- Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau
- Je bent eventueel in het bezit van WFT diploma's
- Parttime en Fulltime is mogelijk

Arbeidsvoorwaarden
Broch & Volkering Verzekeringen bied je een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Hieronder vind je een selectie van de arbeidsvoorwaarden die wij je te bieden hebben.

- Een aantrekkelijk salaris (tot EUR3500 euro)
- Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden
- Vergoeding studiekosten en kosten Permanente educatie
- Korting op verzekeringspremies
- Contract met uitzicht op een vaste aanstelling bij het bedrijf
- Je komt te werken in een team vol enthousiaste en leuke collega's

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent