Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als assemblagemedewerker ga jij aan de slag in een grote, schone en lichte werkplaats met jouw collega's. Je houdt je bezig met het fabriceren van maatoplossingen voor de verpakkingsindustrie. Jij bent voornamelijk bezig met het bewerken van hout. Dit doe je met verschillende gereedschappen zoals een afkortzaag, platenzaag, CNC-frees en spijkermachine. In de productiehal zijn er vele mogelijkheden om jezelf allround te ontwikkelen en nieuwe technieken aan te leren. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het zo leuk. Samen met je collega's pak je projecten op om producten juist te verpakken, zodat deze vervoerd kunnen worden per boot, vliegtuig of over de weg. Hoe tof is dat?

Heb jij nog geen ervaring, dan begin je met zagen en wordt de rest je stukje bij beetje geleerd.

De werktijden zijn van maandag tot donderdag van 07:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag werk je van 07:00 tot 13:30 uur, fijn dan heb je lekker vroeg weekend!

Wat wij bieden

  • Het betreft een fulltime functie (38 uur per week)
  • Een bruto maandsalaris tussen ?2000 en ?2300
  • Bij goed functioneren behoort een vast contract zeker tot de mogelijkheden
  • De werktijden zijn van 7:00 tot 16:00 uur

Wat wij vragen

  • Je hebt praktische werkervaring als timmerman of je bent gewoon heel handig
  • Een relevant mbo-diploma is een pre, heb je nog niet zo veel ervaring? Geen probleem reageer vooral!
  • Je bent flexibel ingesteld, beschikt over een sociale instelling en je vindt het belangrijk dat je door kunt groeien in deze functie
  • Het is voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen

Over het bedrijf

Je komt te werken in een leuk familiebedrijf. Ze zijn een verpakkingsbedrijf met ruim 40 medewerkers. Ze hebben een prachtig groot pand van 10.000m2 in Utrecht. Ze verzorgen de verpakking van goederen van alle soorten en maten. Zo staan er in het magazijn stukken van een productielijn die moeten worden verpakt en verscheept naar landen buiten Europa. Ze maken verpakkingen op maat waar ze met veel dingen rekening moeten houden. Denk aan de grootte, gewicht, zwaartepunt en douanerechten. Ze maken bijna alle maatoplossingen, denk aan houten kisten, vloeren, bokken, pallets en nog veel meer om er voor te zorgen dat de goederen een veilige reis tegemoet gaan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau