Luba Uitzendbureau

Service co÷rdinator

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Rijsenhout
8 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als service co÷rdinator verdeel jij de werkuren van de buitendienst monteurs. Er zijn beveiligingsinstallaties die ge´nstalleerd moeten worden bij juweliers of overheidsgebouwen en er zijn installaties die onderhoud nodig hebben of waarbij er een storing opgelost moet worden. Als service co÷rdinator ben jij de contactpersoon van de klanten bij problemen, vragen en storingen. Het kan zo maar zijn dat je de klanten moet uitleggen hoe het nieuwe systeem werkt. Je bent dus klantgericht en vind het leuk om mensen te woord te staan over deze installaties.

Alle werkzaamheden plan je samen met de service en onderhoudsmonteurs in. Jij kan goed inschatten hoeveel uur dat ongeveer gaat kosten en hoeveel uur de jongens over hebben op een dag. Zodat iedereen op tijd naar huis kan. Je neemt samen met de verkoopafdeling de opdrachten aan en regelt de uitvoer daarvan. Het is naast goed plannen dus ook projectmatig werken. Alle activiteiten en storingen worden bijgehouden in een ERP systeem genaamd Syntess. zie jij dezelfde storing steeds terug komen dan trek je aan de bel!

Kortom, een hele dynamische uitdagende baan. Wij zoeken een proactief persoon die goed hoofd- en bijzaken van elkaar kan onderscheiden. Het team bestaat uit drie andere service co÷rdinatoren (Tamara, Danielle en Jeroen). zij kunnen wel ondersteuning gebruiken omdat het werk toeneemt. Als je bij jouw nieuwe werkgever naar binnenloopt valt het meteen op dat het er een rustige sfeer hangt waarbij de cultuur is 'belofte maakt schuld'. Het gaat om service en kwaliteit.

Wat wij bieden

  • Een moderne werk omgeving waar gewerkt wordt met de meest geavanceerde beveiligingstechnieken
  • Een werkweek van 38 uur (vrijdag stopt iedereen eerder voor de borrel)
  • Ruimte voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, je mag cursussen en opleidingen volgen indien nodig
  • Mogelijkheden om door te groeien tot senior service co÷rdinator waarbij je eigen projecten mag beheren.

Wat wij vragen

  • Je beschikt over MBO+ werk- en/of denkniveau
  • Je hebt ervaring in het aansturen en plannen van een buitendienst of onderhoudstechnici
  • Heb je affiniteit met de beveiligingstechniek dan heb je een streepje voor!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever zit in de beveiligingstechniek. Het bedrijf levert ge´ntegreerde beveiligingssystemen voor high-end particulieren en bedrijven. Veiligheid en service zijn belangrijk binnen de organisatie. Het is een bedrijf waar de medewerkers lang zitten (sommige al 40 jaar!) en er heerst een persoonlijke sfeer. De deuren staan altijd open en er heerst een motto dat er met elkaar en voor elkaar wordt gewerkt. Je komt te werken in een Team met 15 service- en onderhoudstechnici en je rapporteert aan de service manager.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau