WerkTalent

Monteur Elektro - Familiebedrijf - Startsalaris tot wel EUR3500!

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Met wereldwijd meer dan 2600 medewerker is onze klant gespecialiseerd in het opkweken van meer dan 2 miljard jonge planten per jaar. Met veel plezier werken alle collega's mee in het op kweken van groenten-, pot- en perkplanten en chrysanten. Ze zijn een familiebedrijf die vanuit Maasdijk in het Westland (dichtbij Rotterdam en Den Haag) met het hoofdkantoor is gevestigd en samen met de 450 professionals vanuit onze vestigingen in Nederland werkzaam zijn.

Functieomschrijving
Je voert onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan de machines. Ook verhelp je storingen en voer je revisiewerkzaamheden uit, zodat optimaal functioneren van alle elektrotechnische installaties, hulpmiddelen, opstanden en gebouwen gewaarborgd is en blijft. Je stelt onderhoudsrapportages op en zorgt dat die nageleefd worden. Tevens draai je mee met storingsdiensten, die wissel je af met andere collega's. In deze functie is écht geen dag hetzelfde!

De afdeling technische dienst is een enthousiaste club van 12 gemotiveerde monteurs en technisch medewerkers. Zij ondersteunen de productieafdelingen van de gehele Beekenkamp Group door onderhoud aan de machines, het verhelpen van storingen en het optimaal laten functioneren van alle technische en elektrotechnische installaties, hulpmiddelen, opstanden en gebouwen in de ruimste zin van het woord.

Functie-eisen
- MBO techniek (bijv. MTS Elektrotechniek, Mechanische Techniek of Werktuigbouwkunde) of gelijkwaardig.
- Kennis van elektrotechniek en PLC besturingstechniek.
- Logisch denkpatroon, stressbestendig en in het bezit van een resultaatgerichte instelling.
- Bereidheid tot het verrichten van noodzakelijk overwerk en het verrichten van storingsdiensten.
- In het bezit van een geldig rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden
- Een familie bedrijf met een platte organisatiestructuur binnen het bedrijf- Opleidingsfaciliteiten- Een actieve PV, actieve bedrijfsuitjes / bedrijfsfeest en vrijdag middag borrels- Een persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)- Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent