WerkTalent

Orderpicker Planten - Salaris EUR2500 - Vaste baan

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jaren geleden is dit bedrijf opgericht met de missie om het beeld van gezond voedsel te veranderen. Het is een jong en innovatief familiebedrijf gekenmerkt door verrassende smaak, geur, gevoel en presentatie. Zij telen hier cressen, zaailingen en unieke planten die ze over de hele wereld leveren bij topchefs. Binnen het team hechten ze veel waarde aan de informele sfeer en het belang van het teamgevoel. De lijnen zijn kort en zo kunnen ze gebruik maken van alle inzet, ervaring en kennis van alle collega's. Ook wordt er daardoor snel geschakeld en draagt iedereen eigen verantwoordelijkheid.

Functieomschrijving
Ter uitbreiding van het logistieke team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat voor de functie van Orderpicker. Je zal in de loods naast de kassen komen te werken en werkt met 5 andere collega's om ervoor te zorgen dat alles klaar staat. Dit doe je in een dagdienst en hoewel je naast de productie werkt zal je deze werkzaamheden niet hoeven uit te doen.

Je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Klantgerichtheid, het leveren van kwaliteit en betrokkenheid is waar onze collega's dagelijks voor staan. Bij al je werkzaamheden zijn nauwkeurigheid en ook snelheid van groot belang. Algemene regels met betrekking tot veiligheid, milieu, ARBO en kwaliteit neem je in acht. De orders verzamelen gebeurt nu nog met papieren lijsten, maar binnenkort zullen ze overgaan op Ipads wat het werk nog makkelijker zal maken.

Taken:

- Bestellingen van klanten verwerken
- Goederen volgens werkorders vastmaken
- Klaarzetten van orders voor transport. Door de omvang van het product en overige producten is het relatief licht werk.
- Assisteren bij het laden van de uitgaande vracht.

Functie-eisen
- Je hebt ervaring met het werken met interne transportmiddelen
- Je bent in het bezit een geldig heftruck-/reachtruckcertificaat. Deze kan via WerkTalent behaald worden
- Woonachtig in de omgeving Rotterdam, Den Haag, Delft of Westland
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden
Je beschikt over een zeer afwisselende en zelfstandige functie binnen een innovatief familiebedrijf. Daarnaast bieden wij ook:

- Een vaste baan met uitzicht op een vaste aanstelling bij het bedrijf
- Een informele werksfeer en enthousiaste collega's
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals aanvullende trainingen en vakantiedagen
- Een startsalaris tot EUR2500 euro per maand

P.S. De lunch wordt iedere dag bereid door professionele koks in de prachtige kantine, waar alle collega's uit het hel bedrijf samen komen

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent