WerkTalent

Leerling isolatiemonteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
We hebben verschillende vestigingen in Nederland. Sinds 1978 zijn wij specialist in het na-isoleren van woningen en gebouwen. We kunnen de klant veel manieren van isolatie bieden, namelijk: spouwmuur-, vloer-, bodem- & dakisolatie. Wij verwerken uitsluitend de beste isolatiematerialen en zijn gecertificeerd door SKG-IKOB, ook zijn we lid van de Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland VENIN.

Functieomschrijving
Werken bij ons als (leerling) Isolatiemonteur betekent dat je een hele afwisselende baan hebt. Je rijdt in een bus (met aanhanger) naar de bouw of naar een particuliere woning en gaat daar samen met je collega aan de slag. Veel afwisseling, want je werkt zowel op de bouw voor projecten, maar ook bij particulieren. Geen dag is hetzelfde! Bovendien werk je binnen én buiten. In kruipruimtes, op de ladder, op zolders, je werkplek wisselt voortdurend. Bij Takkenkamp Isolatie zorgen we ervoor dat je leert werken met allerlei verschillende machines en materialen. Standaard is het dus zeker niet!

Functie-eisen
Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij ons, maar heb je nog helemaal geen ervaring in isolatie? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag willen leren en het vak isolatie eigen willen maken.

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Je werkt vaak bij mensen thuis en daarmee ben je het visitekaartje van Takkenkamp ons. Goede en duidelijke communicatie, respect en vakmanschap zijn daarbij sleutelwoorden. Een aantal zaken die het werk perfect bij je laten passen zijn:

- Goed vermogen om samen te werken

- Een flexibele, enthousiaste en actieve instelling

- Een sociale houding: je kunt goed met zowel je collega's als klanten omgaan

- Groot oplossend vermogen

- VCA-certificering is een pré ( kan je halen via WerkTalent)

- Rijbewijs B-E is een pré ( kan je halen via WerkTalent)

Arbeidsvoorwaarden
We waarderen onze collega's, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: modern en goed onderhouden materieel en gereedschap, een passend salaris, mooie en afwisselende projecten, enthousiaste collega's, een leuk team én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij ons en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega's en zorgen voor een goede werksfeer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent