WerkTalent

Werkvoorbereider Bouw

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Een groeiend bedrijf met een jong team van ongeveer 30 collega's die dagelijks met elkaar aan gave projecten werken.

Functieomschrijving
Als werkvoorbereider werk jij samen met het team aan uitdagende projecten in utiliteitbouw, bedrijfspanden, woningbouw en bouwservice. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het treffen van de juiste voorbereidingen om te zorgen dat de geplande bouwkundige projecten goed en verantwoord uitgevoerd kunnen worden.

Dit doe je door middel van het opvragen van offertes en het inkopen van materialen en diensten. Je zorgt dat alle materialen en inhuur van het juiste aantal onderaannemers voor de diverse projecten tijdig plaatsvindt. Je houdt dan ook de planning bij, je stelt werkinstructies op en bepaalt de tijdsbesteding van de werkzaamheden. Eventueel meer- en minderwerk reken je uit en je zorgt voor een correcte afstemming hiervan.

Je werkt nauw samen met andere collega's binnen jouw team en van andere afdelingen zoals het bedrijfsbureau en het team op de bouw. Verder onderhoudt je contact met onderaannemers en toeleveranciers. Je legt verantwoordelijkheid af aan de projectleider.

Functie-eisen
Je bent minimaal in het bezit van een mbo of hbo diploma in de richting bouwkunde. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent daarbij proactief en oplossingsgericht ingesteld. Wij gaan namelijk elke uitdaging aan! Verder zorg jij te allen tijde dat je werk inzichtelijk en op orde is.

Woonachtig regio Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een uitdagende functie als werkvoorbereider, waarin je de komende jaren verder in kunt ontwikkelen. Het volgen van opleidingen en trainingen is vanzelfsprekend. We hebben een informele bedrijfscultuur met gezellige collega's. Naast een concurrerend salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra ontvang je een auto van de zaak, laptop en telefoon.

In ons bedrijf zijn er voldoende kansen

Doorgroeimogelijkheden.

Interne opleiding.

Kans op vast contract.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent