WerkTalent

Leerling Montagemedewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf zorgt ervoor dat er kwalitatief hoogwaardige eigen producten zoals schakelkasten en dakluiken ontwikkelt worden, produceert en verkoopt. Het bedrijf werkt met 35 collega's aan deze prachtige producten en ze onderscheiden zich door constant de focus te leggen op verbeteringen van onze producten en processen waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Om zich te kunnen blijven ontwikkelen, hebben ze goede mensen nodig. Als blijkt dat je de werkzaamheden aankunt, kunnen we jouw taken en verantwoordelijkheden snel uitbreiden. Daar waar nodig, ondersteunen ze jouw ontwikkeling met gerichte opleidingen.

Functieomschrijving
Als technisch medewerker bestaat je dagelijkse taak uit het samenstellen van (fijn) mechanische componenten. Je werkt aan technische, mechanische vloer-, wand- en plafondmontage oplossingen voor flat panels en projectoren (denk aan digiboards, LCD schermen, beamers etc.). Dit doe je natuurlijk niet alleen! Samen met je collega's draag je zorg voor het samenstellen en het testen van de producten. Je werkt vanaf tekening en werkinstructies die per project geleverd worden. Is er een product niet goed gemonteerd? Dan ga jij kijken waar het aan ligt en demonteert het product om deze vervolgens te herstellen. De werkplaats staat vol met moderne bewerkingsmachines en gereedschappen waar je gebruik van kunt maken.

Functie-eisen
Wil jij fulltime werken als technisch medewerker? Dan is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt. Daarnaast is het belangrijk dat jij je herkent in onderstaande:

-Enige ervaring in technische/assemblage werkzaamheden
-Affiniteit voor de techniek
-Je hebt twee rechterhanden, of twee linkse als je links bent ;)
- Basiskennis mechanische techniek
- Ervaring met het lezen van werktekeningen
- Woonachtig in de regio: Breda, Tilburg en Oosterhout

Arbeidsvoorwaarden
Naast een uitdagende en leuke baan in de techniek bij een van de betere werkgevers in de omgeving van Breda, bieden wij:

-Een startsalaris tussen de EUR 2000 - EUR 2300 per maand
-Diverse opleiding en doorgroeimogelijkheden
-Schone en overzichtelijke werkomgeving
-Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en een wederzijdse klik
-Een mooie bedrijfskantine met geheel verzorgde catering
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent