Luba Uitzendbureau

Voorman/vrouw

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Brabant
Boxtel
1 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat starten als meewerkend voorman/vrouw in opleiding bij de afdeling expeditie, veredeling of inpak. Hier ga je de eerste weken meedraaien met de medewerkers om inzicht te krijgen hoe het bedrijf te werk gaat. Je gaat een teamoverleg bijwonen en verbeterplannen meeschrijven voor de afdeling. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij straks als voorman-vrouw een afdeling kan runnen! Je moet het zien als jouw winkel die je gaat opbouwen met de productie die blijft doorlopen maar ook gemotiveerde medewerkers die dankzij jou coaching en complimenten fijn aan het werk zijn iedere dag. Bij alle afdelingen is het belangrijk dat de normen voor Arbo en veiligheid, kwaliteit, hygiëne, productiviteit en kosten wordt voldaan. Jij gaat ook leren hoe je ervoor zorgt dat de verzuimbegeleiding goed verloopt door goed in contact te blijven met jouw medewerkers. Je draagt oplossingsgericht bij aan de verbeterings- en afdelingsprocessen en het is belangrijk dat je goed overweg kan met allerlei verschillende nationaliteiten.

Wat wij bieden

 • Een interne opleiding met uitzicht op een contract van het bedrijf na +/- 6 maanden
 • Een baan met uitzicht op mooie doorgroeimogelijkheden en interne cursussen voor leidinggevende in opleiding
 • Een baan in 2-ploegendienst met werktijden tussen 05:30 uur en 23:00 uur
 • Een werkomgeving waar een proactieve houding en een goede inbreng gewaardeerd en gestimuleerd wordt.

Wat wij vragen

 • Mbo werk- en denkniveau, te herleiden uit ervaring en/of opleidingen
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
 • Soortgelijke ervaring in een productiebedrijf (foodsector is een pré)
 • Geen probleem met het werken in een gekoelde omgeving
 • Je bent flexibel inzetbaar, af en toe werken op zaterdag is geen probleem voor je

Over het bedrijf

Goed en veilig voedsel produceren, dat doet dit bedrijf iedere dag. Een modern en groot opgezet productiebedrijf met meerdere locaties in Nederland, maar ook in Duitsland. Een goed georganiseerd bedrijf die continu in beweging is en op een duurzame manier wil ondernemen. Belangrijke speerpunten: kwaliteit, voedselveiligheid, dierenwelzijn en milieubewust. De locatie bevindt zich op een modern bedrijventerrein die makkelijk bereikbaar is en er is voldoende parkeergelegenheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau