Luba Uitzendbureau

Allround magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Binnen dit bedrijf krijg je als allround magazijnmedewerker een breed takenpakket. Je krijgt met alle logistieke facetten te maken. Je begint bij de ontvangst goederen, lost en pickt orders en staat op de expeditie. Uiteindelijk kom je terecht op de afdeling waar je het beste presteert en waar je jezelf het beste thuis voelt.

Op de afdeling ontvangst goederen zorg je ervoor dat alle producten die binnenkomen gelost worden. Je checkt of hetgeen binnengekomen is klopt aan de hand van de inkooplijst en zorgt ervoor dat het op de juiste plek binnen het bedrijf komt. Op de afdeling orderpicking pick jij de orders aan de hand van een lijst voor de klant. Alle producten doe je in een krat en hier komt vervolgens een etiket op met de juiste informatie voor de klant. Dit kunnen droge producten zijn (denk aan kruiden), maar ook versproducten. Diepgevroren producten worden door andere collega's verwerkt.

Op de afdeling expeditie ben jij de laatste schakel in het logistieke proces. Je zorgt ervoor dat alle orders op de juiste volgorde, bij de juiste dock komen te staan. De orders komen in kratten van de lopende band. Aan jou de taak om aan de hand van een code, de orders op de juiste volgorde bij de dock te plaatsen. Staat er bijvoorbeeld op de code 502-R 35, dan gaat er bij jou gelijk een belletje rinkelen. De 5 staat voor de 5e dag van de week staat (vrijdag), 02 voor het getal op de dock (de tweede dock), de R voor Rechts (order aan de rechterkant van de dock plaatsen) en nummer 35 voor de 35e order van die dag.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 19:00 uur. Doorgaans ben je op vrijdagmiddag vrij en soms werk je op zaterdag. Hard werken, overuren en veel plezier maken dus!

Wat wij bieden

  • Het betreft een fulltime functie voor langere tijd
  • Bij goed functioneren behoort een contract bij de werkgever absoluut tot de mogelijkheden
  • Meedenken met de organisatie over verbeteringen en dingen die anders kunnen wordt aangemoedigd
  • Hard werken, overuren en veel plezier maken

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt enige ervaring als magazijnmedewerker/expeditiemedewerker of in een soort gelijke functie
  • Je kunt goed verbanden leggen, ziet werk liggen en bent secuur
  • Je bent nieuwsgierig ingesteld. Je wilt graag weten hoe bepaalde processen in elkaar steken.
  • Je bent klaar voor deze leuke functie bij dit mooie bedrijf!

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in versproducten, zoals vleeswaren, salades, kaas en brood. Tot hun klanten behoren onder andere cateraars, horecagelegenheden, slagerijen en groentespecialisten. Het is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf met een informele werksfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau