Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Barendrecht
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnman ga je samen met een hecht en gezellig team ga je met een handscanner aan de slag om te orderpicken. Je bent graag lekker bezig in een overzichtelijk magazijn met het halen en brengen van de juiste producten en materialen. Pas op: daar komt je collega op de reachtruck voorbij! Daar waar hij grote pallets vervoert doe jij dit als logistiek medewerker met je handen en met wat kleinere wagens. Uiteindelijk heb je alle orders van de klant bijeengebracht. Hier ga je verder met het printen van de juiste labels om de dozen vervolgens dicht te maken en te sealen. Nu deze op een pallet gereed zijn voor verzending rijden je collega's op de reachtruck deze de container in. Heb je zelf ook een heftruck- of het liefst een reachtruckcertificaat? Mooi! Dan kun je hier zelf ook werkzaamheden mee verrichten voor de afwisseling.

Werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 van maandag tot vrijdag. Overwerk wordt uiteraard uitbetaald en er wordt dan op kosten van je werkgever eten besteld. Om de week gezellig af te sluiten is er op vrijdag middag tijd voor een drankje en een bitterbal!

Wat wij bieden

  • Uitzicht om na een uitzendperiode in dienst te treden bij de werkgever
  • Goed basissalaris (tussen de ?2200 - 2400 bruto per maand)
  • Overwerktoeslag wordt 125% uitbetaald
  • Een leuke, afwisselende baan bij een fijne werkgever die je graag wil binden voor de lange termijn

Wat wij vragen

  • Bij voorkeur heb je al enige ervaring met orderpicken
  • Je kan goed werken met collega's maar je ziet ook zelf werk liggen die je zelfstandig oppakt
  • Bij eventuele overwerk zorg je samen met je collega's ervoor dat het werk af komt
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer om zelfstandig naar het bedrijventerrein in Barendrecht te reizen

Over het bedrijf

Je komt te werken in een leuk en klein team in Barendrecht. Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende speler op het gebied van veiligheidsmaterialen. Dagelijks komen er veel orders binnen en gaan er ook weer veel de deur uit. Daarnaast produceert jouw werkgever ook nog eigen veiligheidsproducten. Samenwerken, ontwikkelen en kwaliteit zijn belangrijke kenmerken van jouw nieuwe werkgever.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau