Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je komt te werken in het magazijn van dit mooie bedrijf. Hierbij ga je deel uitmaken van het team FinanciŽn en logistiek. Jij speelt de belangrijke rol in het verwerken en administreren van orders aan klanten. Je bent verantwoordelijke voor het verzamelen van de orders in het magazijn en het verzendklaar maken van de verkooporders. Daarnaast neem je orders in ontvangst en verwerk je deze zorgvuldig. Ook ben je goed onderlegd met computers en kan je dit allemaal netjes in de systemen verwerken.

Wat wij bieden

  • Een klus voor een bepaalde periode met eventueel uitzicht voor langere tijd bij een leuk bedrijf in Zoetermeer.
  • Het salaris ligt tussen de ?12,- en ?15,- euro bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring
  • Een leuke werkgever en collega's
  • Wekelijks uitbetaald via Luba

Wat wij vragen

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau en je hebt al enige werkervaring in het verwerken van administratieve gegevens
  • Een opleiding logistiek medewerker is een pre
  • Je hebt ervaring met MS office en goed in Excel. Mocht je ervaring hebben met Exact globe is dat een streepje voor maar is geen must
  • Je Nederlandse taal is goed in woord en geschrift en je bent communicatief vaardig.
  • Je bent een goed georganiseerd, nauwkeurig en zelfstandig. Jij weet de juiste mix te maken van denken en doen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken is gevestigd in Zoetermeer. Je hebt in totaal 180 collega?s vanuit vier locaties en dit bedrijf is uitgegroeid tot ťťn van de grootste spelers op de systems integrators in de ICT/Telecom markt. De wereld is volop in beweging, nieuwe technologie zorgt voor steeds meer communicatiemogelijkheden. Dat varieert van bellen via internet tot zorgsystemen in grote ziekenhuizen tot het integreren van je (mobiele) telefoon, laptop en tablet voor optimale bereikbaarheid. Innovatie en vernieuwing is een gegeven; zij zijn het lange termijn baken voor klanten in de veranderende wereld van communicatie.

Dit bedrijf is is gespecialiseerd in de zorg, waarbij onze middelen leiden tot een verbeterde communicatie en zo niet alleen de kwaliteit van leven van cliŽnten verhogen, maar ook de zorgmedewerker ondersteunen in het uitvoeren van zorgtaken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau