Luba Uitzendbureau

Commercieel assistent

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Weesp
26 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste, ervaren commercieel assistent om de groei ambities van het bedrijf bij de Nederlandse retail te realiseren. Je bent het aanspreekpunt en visitekaartje voor een aantal grote Nederlandse retail klanten. Je houdt je bezig met met de meest uiteenlopende commerciŽle zaken. Denk hierbij aan administratieve ondersteuning, het maken van offertes en het meedenken en ontwikkelen van nieuwe business kansen. Je hebt zowel een uitvoerende als controlerende rol. Je werkt samen met verschillende afdelingen waaronder productie & logistiek en customer service.

Door een afwisseling aan taken is het belangrijk dat je goed kunt plannen en daarbij prioriteiten kunt stellen. Hierbij ben je stressbestendig en flexibel.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie (36-40 uur)
  • Veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid
  • Een goede werksfeer met een gezellige vrijdagmiddag borrel en leuke teamuitjes

Wat wij vragen

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ondernemend en resultaatgericht

Over het bedrijf

Bij jouw nieuwe werkgever werken 25 medewerkers. Het bedrijf is jong en ambitieus en is heel de dag druk met de merken Jean B‚ton en Bertolli. De sfeer is informeel en de organisatie is plat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau