Luba Uitzendbureau

Monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor de afdeling 'Accu's op maat' kan jij aan de slag als assemblage monteur. Jouw taak is om de elektrische schakelschema's te lezen en deze in elkaar te zetten, het is dus erg precies werk en een beetje elektronische kennis is wel noodzakelijk. Ondanks dat het bedrijf met vaste protocollen werkt blijft het door de verschillende accu's waar je mee werkt een afwisselende functie. De afdeling bestaat uit 10 collega's uit de regio Haarlem waarmee je samen verantwoordelijk bent voor het in elkaar zetten van de accu's. Als je uiteindelijk goed ingewerkt werkt bent kan je functie altijd verbreedt worden of kan je zelfs doorgroeien.

Wat wij bieden

  • Een functie met uitzicht op een vast dienstverband
  • Dagelijks een verzorgde lunch
  • Ontwikkelmogelijkheden
  • Een prettige werksfeer

Wat wij vragen

  • Minimaal mbo werk-/denkniveau in de richting van elektrotechniek
  • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal
  • Je hebt interesse in fijne elektronica
  • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Dit bedrijf is specialist op het gebied van accu?s. Ze richten zich op accusystemen, batterijen, laders en (mobiele) energiesystemen. Ze zorgen voor een meer duurzame inzet van energie. Op het kantoor in Haarlem werken ze met zo?n 40 man. Doordat kantoor, werkplaats en magazijn op dezelfde locatie gevestigd zijn heb je veel onderling contact en heerst er een gemoedelijke werksfeer. Naast het werk zitten ze ook niet stil: zo wordt er dagelijks samen geluncht, is het op vrijdagmiddag tijd voor een borrel en ondernemen ze andere zaken, zoals een jaarlijkse wintersport, zomerse BBQ, kerstlunch en andere bedrijfsuitjes.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau