WerkTalent

New Business - Salaris EUR2500/EUR3500 - Klein team

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Deze internationale organisatie maakt aanrijdbeveiliging in kunststof en is van origine een Engels bedrijf. Ze hebben in Nederland een geweldige vestiging in Maasdijk (omgeving Den Haag). Met 15 professionele medewerkers werken ze in teams en zijn de teams verdeeld in een extern sales medewerkers en een interne sales medewerkers. Als New Business Developer ondersteun je de externe medewerker (vertegenwoordiger). Een geweldige rol waarin je deel gaat uitmaken om de groei van dit bedrijf verder te realiseren.
De leeftijd binnen dit bedrijf ligt tussen de 25-45 jaar en de werktijden zijn van 08.30-17.00. Ze hebben een gezellig team en hebben meerdere teamuitstapjes per jaar.

Functieomschrijving
Als New Business Developer ga je op zoek naar een nieuwe Leads. Je bent een type die het leuk vind om nieuwe projecten op te sporen en ingangen te creŽren zodat onze buitendienst hierop in kan spelen. Je bent een hunter en wilt graag met onze potentiŽle klanten in gesprek treden om de opties van mogelijkheden te bespreken. Als New Business Developer sta je aan het begin van het salestraject en ben je continue op zoek naar nieuwe salesmogelijkheden voor onze unieke aanrijdbeveiliging.

Je gaat bijvoorbeeld outbound bellen en de nodige informatie versturen naar potentiŽle klanten. Daarnaast ga je afspraken maken om de agenda te vullen van externe sales voorde accountmanager. Je voert administratieve werkzaamheden uit voor het verwerken van de data en je gaat de markt analyseren en je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Daarnaast ga je op bezoek bij (online) beurzen en events om nieuwe prospects te benaderen en voer je marketing werkzaamheden uit.

Functie-eisen
Naast dat jij over een enhousiaste, proactieve en ondernemende persoonlijkheid beschikt waarbij je het leuk vind om contact te hebben met uiteenlopende bedrijven, beschik jij ook over het volgende:

- Je bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de juiste personen te bereiken
- Je kunt goed samenwerken maar durft ook zeker je eigen pad te kiezen
- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is vereist
- Je bent woonachtig in de regio Maassluis, Westland, Rotterdam en Den haag

Tot slot beschik jij over minimaal een MBO niveau 4 diploma in een commerciŽle richting.

Arbeidsvoorwaarden
Het bedrijf bestaat uit een kleine organisatie met een open en informele werksfeer. Ook bieden wij het volgende:

- Een vaste baan met een jaarcontract en daarna mogelijk tot vast contract
- Een goed salaris wat ligt tussen de EUR 2500 - EUR 3500 bruto per maand
- Een fulltime dienstverband van 40 uur
- Werktijden die liggen tussen de 08.30 - 17.00 uur
- Leuke en enthousiaste collega's
- Bezoek aan het moeder bedrijf in Engeland
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent