WerkTalent

Accountmanager new business

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever maakt toebehoren/inrichting voor supermarkten en overige winkels. Daarnaast maken ze ook producten voor vliegvelden zoals karretjes voor de koffers of toegangspoorten. Vanuit Nederland worden er enkel producten geleverd en gemonteerd, hier wordt niks gemaakt. Alle producten komen vanuit hun productielocaties in Frankrijk en Duitsland. Hier in Nederland worden alle producten voor de klus eerst verzameld voordat ze naar het project toe gaan.

Functieomschrijving
Als Accountmanager New Business ben je verantwoordelijk voor het contact leggen en houden met onze klanten, voorlichting geven over onze productgroepen bij onze bestaande en nieuwe klanten. Je voert verkoopgesprekken en onderhandelingen over verkooptransacties. Het deelnemen aan beurzen en andere commerciŽle buitenactiviteiten hoort ook bij je takenpakket. Je signaleert nieuwe trends, ontwikkelingen en mogelijkheden. Je bent goed thuis in de digitale wereld, waarbij je je gaat richten op de verkoop van o.a. digitale producten. Verrichten van aftersales en het opstellen van accountplannen zijn je niet vreemd. Binnen deze organisatie zijn er tal van mogelijkheden op commercieel gebied.

Je krijgt energie van het spreken met nieuwe potentiŽle klanten, je kan goed luisteren en bent in staat om doelgericht te werk te gaan. Je bent een goede netwerker en bent oplossingsgericht. Je bent creatief en houdt van Out-of-the-Box denken. Communicatief ben je goed ontwikkeld.

Functie-eisen
- Je hebt een MBO opleiding afgerond of relevante werkervaring;
- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
- Je bent resultaatgericht en kan goed zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden
- Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid. Sterker nog; dat moedigen we aan;
- Een marktconform salaris en een prima bonusregeling;
- Een uitstekende pensioenregeling waarbij je zelf minder hoeft in te leggen;
- Voldoende vakantiedagen;
- Auto, telefoon en laptop van de zaak;
- Een leuke baan binnen een gedreven en enthousiast team;
- Vers fruit op de dagen dat je op kantoor werkt.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent