WerkTalent

Operator Dagdienst of 5 ploegen

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
De bedrijven waarvoor we op zoek zijn naar een enthousiaste nieuwe medewerker zijn gevestigd in de omgeving van Deventer, Zutphen (hier zijn wij gevestigd) en Apeldoorn. Kom je meer uit omgeving richting Arnhem of Doetinchem dan kun je ook zeker reageren. Daar hebben we namelijk ook vestigingen en we werken als collega's onderling erg goed samen om voor jou de beste passende baan te regelen. We zijn actief op zoek naar meerdere operators voor 5 ploegen en ook voor dagdienst operators en in twee- en drieploegendiensten. Bij ons krijg jij de vrijheid om jezelf te ontwikkelen, je kunt bijvoorbeeld ook je Vapro of zelfs een technische opleiding behalen. Ons doel is om jou die baan te bezorgen waar jij elke dag met veel plezier naartoe gaat.

Benieuwd hoe het is om te werken als operator? Bekijk dan eens www.werktalent.com/werken-als-operator (ook het filmpje is leuk en nuttig om te bekijken).

Functieomschrijving
Voor meerdere bedrijven zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen of dagdienst. Elke werkdag ben je lekker aan het sleutelen aan diverse machines. Niet alleen voor licht onderhoud maar ook voor het afstellen van de machines. Wat ga jij nog meer doen in deze fulltime baan?

- Je voert inspecties aan machines uit en herstelt fouten als die voorkomen
- Je lost storingen op
- Ombouwen van productielijnen

Je voert dit samen met collega's uit maar je werkt ook regelmatig zelfstandig. Jij werkt in een 5 ploegendienst rooster waarin je 6 dagen werkt en je daarna lekker 4 dagen vrij bent. De tijden verschillen per bedrijf. Let op: we hebben ook mogelijkheden als operator in dagdienst, en in 3-ploegen en bij één klant ook in twee ploegendienst.

Functie-eisen
Jij bent technisch aangelegd, dat is het voornaamste. Als wij 'een peertje vervangen' zeggen loop jij niet naar de fruitschaal en als we het over een baco hebben pak jij - als je niet teveel bacootjes op hebt - gewoon een moersleutel! Wat past er bij deze vaste full time vacatures?

- Ervaring als operator of in een vergelijkbare functie zoals monteur of productiemedewerker
- Ben je bereid om in een 5 (of 2 of 3) ploegendienst (of dagdienst) te werken?
- Woon je in de buurt van Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Lochem, Eerbeek, Brummen of Vorden?

Interesse om te kijken of jouw topbaan nu vrij is? Reageer dan direct - maar uiterlijk voor 1 september - op deze vacature!

Arbeidsvoorwaarden
- Een salaris tot EUR3500 bruto per maand
- Een goede pensioenregeling
- Direct op contract bij het bedrijf in de meeste gevallen
- In sommige gevallen een eindejaarsuitkering van 5%
- Soms ook winstdeling
- Altijd: opleidingsmogelijkheden om jouw nieuwe functie als operator ploegendienst nog uitgebreider te maken. Meer dan 200 gratis online trainingen en cursussen via de WerkTalent Academy
- Een duurzaamheidsbudget van EUR375 euro per jaar voor bijvoorbeeld een abonnement op de sportschool :-) !

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent