WerkTalent

Installatie Monteur | tot EUR4000,- |DIRECT IN DIENST

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij wordt binnenkort het nieuwe familie lid van deze leuke en snelgroeiende organisatie! De organisatie is al jaren actief in het plaatsen van industriŽle keukens die voornamelijk worden geplaatst binnen ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, bedrijfspanden, restaurants en nog veel meer verschillende ondernemingen.

De organisatie staat echt voor hun eigen personeel en laat dit ook zeker merken in hun communicatie naar het personeel, maar ook aan de mogelijkheden die zij bieden in salaris en doorgroeimogelijkheden. Je bent nooit te oud om te leren of door te groeien! Dit proberen zij te verzorgen door hun persoonlijke academie waar er meer dan 50 cursussen mogelijk zijn voor hun personeel. Hierbij kan je denken aan veiligheid, F-gassen, VCA, om gaan met klanten, ontwerpen, etc.

Alles wordt binnen de organisatie tot in de puntjes geregeld en hierdoor merk je dat er een goede werksfeer is binnen de organisatie.

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een ontzettend leuk bedrijf dat alles tot in de puntjes heeft geregeld voor hun klanten en personeel. De organisatie is een bekend begrip in het plaatsen van vele industriŽle keukens die worden gebruikt binnen restaurants, ziekenhuizen, scholen, bedrijven en nog veel meer.

Als installatie monteur heb jij een belangrijke rol binnen de organisatie en ben jij voornamelijk werkzaam in de buitendienst samen met jouw buddy. Jullie gaan op veel verschillende locaties aan de slag met het installeren en monteren van industriŽle keukens en hierin is elke keuken anders. Samen gaan jullie het project aan en zetten jullie een mooi resultaat neer.

Jouw dag begint vanuit huis waar jij in jouw bedrijf bus stapt en onderweg gaat naar de opdracht. Jouw bus is 's nachts al volgeladen door een andere partij waardoor jij je niet druk hoeft te maken of je wel de juiste materialen hebt voor de opdracht. Zodra je op locatie bent nemen jullie samen de werktekening door en gaan jullie aan de slag met het installeren van de gewenste keuken.

Jij gaat aan de slag in een dagdienst van maandag t/m vrijdag en in het weekend ben je dus lekker vrij! Ook neem je af en toe deel aan projecten die maximaal 1 week kunnen duren. Houd er rekening mee dat er dan overnachtingen geregeld worden via de organisatie en krijg je hiervoor een extra toeslag. Hier hoef jij zelf niks voor te regelen!

Functie-eisen
- Een achtergrond in de installatie, koel of elektro techniek;
- Afgeronde LTS, MTS of MBO opleiding richting de techniek;
- In het bezit van een rijbewijs B;
- Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Gastvrij en communicatief sterk naar klanten en collega's

Arbeidsvoorwaarden
- Een bruto maand salaris tussen de EUR2300 en EUR4000,- afhankelijk van ervaring en kennis;
- Volkswagen Transporter als jouw eigen werk bus;
- 25 vakantie dagen per jaar;
- Toegang tot een eigen Academy van de organisatie waar meer dan 50 cursussen mogelijk zijn;
- Direct een contract bij de organisatie zelf;
- Junior, medior of senior monteur, alles is hier mogelijk!
- Gereedschappen, werkkleding en andere benodigdheden van de zaak;
- Werkuitjes, kortingen op assortiment, cursussen, opleidingen;
- Overnachtingsvergoeding;
- Doorgroeimogelijkheden zoals projectleider, medior/senior monteur, tekenaar, ontwerper en nog veel meer!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent