Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat als heftruckchauffeur aan de slag bij een internationaal bedrijf, in een klein en leuk team in Barendrecht. Samen met je collega's start je de werkdag om 08.00 uur op. Orderpicken met de heftruck, goederen inpakken en verzendklaar maken voor de vervoerders zijn de taken die je veelal verricht op jouw werkdag. Rond 17.00 uur zit jouw werkdag er vaak op. Maar mochten de goederen nog niet allemaal verzendklaar zijn, dan stroop jij samen met je collega's de mouwen op om ook deze goederen optijd naar de blije klanten te versturen. Kortom een leuke, fysiek afwisselende en verantwoordelijke baan. En natuurlijk wil deze werkgever samen met jou werken aan een langdurige werkrelatie. Na een periode via Luba gewerkt te hebben, bieden zij jou bij goed functioneren graag een baan aan voor de lange termijn.

Wat wij bieden

  • Goed basissalaris (tussen de ?2200 - 2400 bruto per maand)
  • Overwerktoeslag wordt 125% uitbetaald + gratis eten
  • Een leuke, afwisselende baan bij een fijne werkgever die je graag wil binden voor de lange termijn

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring met heftruck werkzaamheden en vindt juist afwisselende werkzaamheden in het magazijn fijn
  • Je kan goed werken met collega's maar je ziet ook zelf werk liggen die je zelfstandig oppakt
  • Bij eventuele overwerk zorg je samen met je collega's ervoor dat het werk af komt

Over het bedrijf

Je komt te werken in een leuk en klein team. Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende speler op het gebied van veiligheidsmaterialen. Samen met jouw collega's zorgen jullie er iedere dag voor dat de goederen tijdig en zorgvuldig verstuurd worden naar de klanten. Samenwerken, ontwikkelen en kwaliteit zijn belangrijke kenmerken van jouw nieuwe werkgever.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau