Luba Uitzendbureau

Service monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij start in de ochtend bij het bedrijf om onder het genot van een bakkie koffie de dag door te spreken met je collega's. Dan pak je de spullen die je nodig hebt voor de klus en ga je met een bedrijfswagen op pad. In je bedrijfswagen zit al het gereedschap dat je nodig hebt en hij is voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Je hebt ongeveer 10 klussen op een dag. Je controleert bijvoorbeeld een bestaande of nieuwe riolering en keurt deze met de robot voorzien van een camera. Bij een andere klus ben je bij iemand thuis en ontstop je de leiding of riolering. Je stelt daarbij de bewoners op hun gemak, want je weet dat jij dit gaat oplossen. Daarvoor heb je ook genoeg hulpmiddelen. Ook als het nodig is een pak met handschoenen en beschermingsbril.

In het begin rij je met een ervaren collega mee die jou alles gaat uitleggen. Na ongeveer 2 maanden heb jij het in de vingers en ga je alleen met de wagen op pad. De werkdag begint om 08:00 uur en om 17:00 uur breng je de bus weer terug naar kantoor en bespreek je de mooiste verhalen van die dag met je collega's. Per toerbeurt heb je storingsdiensten van vrijdag tot vrijdag. Als er dan een spoedklus is, ga jij op pad om het op te lossen. Hiervoor wordt er flexibiliteit van je gevraagd maar dit krijg je ook terug. Heb je privé iets te regelen, dan gunnen ze je dit ook.

Wat wij bieden

  • Gezellige collega's waarmee je de week afsluit met bitterballen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Flexibiliteit

Wat wij vragen

  • Goede communicatieve vaardigheden en representatief
  • Rijbewijs B
  • Aanpakkersmentaliteit
  • Geen probleem met storingsdiensten

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een ontstoppingsbedrijf wat helpt bij rioolproblemen. Ze helpen bij het reinigen, inspecteren, onderhouden en repareren van riolen en afvoeren. Ze doen dit zowel voor particuliere klant als voor de zakelijke klant.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau