Luba Uitzendbureau

Expediteur

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze dynamische functie ben jij verantwoordelijk voor diverse operationele, administratieve en commerciŽle werkzaamheden. Denk hierbij aan het afhandelen van zeevrachtzendingen inclusief het opmaken en afwikkelen van de bijkomende documentatie. Je hebt in deze functie internationaal en nationaal contact met uiteenlopende klanten, agenten en rederijen. Met jouw communicatief sterke vaardigheden zorg jij voor soepele processen en tevreden klanten. Verder draag je zorg voor een goede planning en zorg jij ervoor dat de zeevrachtzendingen op tijd op bestemming aankomen.

Het betreft een fulltime functie in de dagdienst van maandag t/m vrijdag voor de langere termijn met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie voor de langere termijn met uitzicht op vast
  • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring
  • Ruimte voor persoonlijke groei

Wat wij vragen

  • Je hebt naast een logistieke opleiding ervaring als expediteur (in de zeevracht)
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent een teamspeler en werkt accuraat
  • Je bent bereid en in staat om een VOG aan te vragen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevende speler in de logistieke branche. Zij bieden een ambitieuze werkomgeving met een prettige onderlinge sfeer. Eigen initiatief en inbreng wordt gewaardeerd en er is ruimte voor persoonlijke groei.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau