Luba Uitzendbureau

Renovatie timmerman

Details van de functie

Logo Over het werk

Als renovatie timmerman ga je dagelijks samen met jouw collega's op pad naar verschillende klussen in en rondom omgeving IJmond/Kennemerland. De klussen zijn verschillend en variŽren van het plaatsen van dakkappellen of een dakopbouw tot keuken- en badkamerrenovaties. Ook aanbouwen/verbouwen en het plaatsen van deur- en raamkozijnen kunnen een van de klussen zijn.

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de ?15 en ?20 bruto per uur
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Fulltime beschikbaar
  • Ervaring als timmerman
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Over het bedrijf

Dit bedrijf verricht woning renovaties van badkamer tot aan aanbouw en kozijnen en dakkapellen. Je kunt bij ze terecht voor hoge kwaliteit timmerwerk, waardoor je verzekerd bent van echt vakwerk. Het bedrijf opereert voornamelijk in de omgeving Velsen en omliggende gemeentes, zoals Heemstede.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau