WerkTalent

CNC Frezer

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is actief in het vervaardigen van aluminium producten. Deze zijn allemaal klant specifiek en series komen daardoor nauwelijks voor. De productiehal is nieuw, opgeruimd, schoon en het is er aangenaam en stil werken (er wordt bijvoorbeeld niet gelast, gestanst en nauwelijks geslepen). De sfeer is gemoedelijk en men vormt een hecht team. De productiehallen zijn gevuld met de nieuwste machines. Innovatie bij deze klant staat voorop, het totale team is steeds op zoek naar nieuwe manieren om te produceren, nieuwe productiemiddelen en werkwijzen!

Functieomschrijving
Beeld je maar eens in: een moderne machine (een 5 assige freesbank) van 4 meter breed en 10 meter lang. Deze tovert een aluminium plaat in een paar uur om in schitterende producten, (bijna) allemaal one-of-a-kind! Jij zorgt voor de aanvoer van het materiaal, het instellen van de machine, het bedienen, de controle, het bijstellen/afstellen, onderhouden en natuurlijk het genieten van het eindresultaat! Vanzelfsprekend bewaak jij de kwaliteit en doe jij ook de eindcontrole. Als er problemen of fouten zijn dan rapporteer jij deze aan de werkvoorbereiding.

Verder is het belangrijk dat je graag werkt in een nette en schone werkomgeving en stel jij veiligheid altijd voorop.

Functie-eisen
- Een goed stel hersenen en ervaring met een 5 assige freesbank (Siemens bediening) is belangrijk.
- Je bent bij voorkeur op korte termijn beschikbaar.
- Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
- Je woont in de driehoek Gorinchem, Breda & Tilburg.

Arbeidsvoorwaarden
Je hebt uitzicht op een vaste baan, kunt werkelijk in alle richtingen doorgroeien en werkt binnen een hecht team met korte lijntjes en geen strakke functieprofielen. Ook kom je te werken bij een geweldige bedrijf met een ontzettend mooie werkplaats.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent