Luba Uitzendbureau

Asisstent Research en Development

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
8 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als R&D assistent voer jij testen en productie analyses uit, je controleert de resultaten, beoordeelt en interpreteert de uitkomsten. Veranderingen van receptuur, het bijhouden en toevoegen hiervan doe je in overleg met de manager en jullie stellen vast op welke wijze bevindingen fundamenteel vertaald kunnen worden in nieuwe of verbeterde producten. Nieuwe producten nodig? Dan bestel jij deze en je bepaalt de kwaliteit als deze binnen komen. In overleg met de manager keur jij ook producten af. Daarnaast maak en beheer jij bandproductiebladen, profielmatten en doe je reach werkzaamheden. Je hebt ook een adviserende rol betreffende milieu/veiligheid op chemisch gebied. Een leuke bijkomstigheid is dat jij contact het met leveranciers en de inkoop van grondstoffen doet tot een maximum van ?5000 per keer. De inkooporder dient geprint te worden en voorzien van een paraaf ter goedkeuring door de Manager R&D of Manager Technical Department. Het is dus belangrijk dat jij resultaatgericht te werk gaat. accuraat, nauwkeurig en gestructureerd werkt.

Wat wij bieden

  • Een veelzijdige functie met uitzicht op vaste dienst
  • Een uitdaging om te manager te vervangen bij afwezigheid!
  • Veel mogelijkheden tot doorgroeien en opleiden binnen dit bedrijf. Niet alleen mogelijkheden, ze promoten het!
  • Een bedrijf die als 1 team werkt, je doet het samen.

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring en een opleiding op middelbaar laboratorium onderwijs
  • Je bezit administratieve, analytische en creatieve vaardigheden en gaat probleemoplossend te werk
  • Je bent handig met computers en neemt initiatief tot doelmatigheid

Over het bedrijf

Het bedrijf opereert wereldwijd en heeft zijn hoofdkwartier in Osaka Japan. Ze hebben productiefaciliteiten in Japan, VS, Canada, China, Taiwan, Zuid Korea en Nederland. Ze leveren hoge kwaliteit transportbanden gemaakt van PVC, PU, polyethyleen, vilt en siliconen. Denk hierbij aan de simpele transportbanden aan de kassa van de supermarkt tot aan de complete koffertransportbanden op Schiphol. Met wereldwijd meer dan 2200 werknemers zorgt dit bedrijf door de hoogste kwaliteitsnormen te combineren met moderne state-of-the-art materialen en productietechnieken voor nieuwe innovatieve producten. Ze ondersteunen niet alleen de klanten, maar werken ook nauw samen met hun klanten om zo tot de beste kwaliteit te komen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau