Luba Uitzendbureau

Leerling Operator

 • Vacature
 • Tijdelijk
VMBO
 • Noord-Holland
Blokker
8 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Een technische baan met een betaalde opleiding bij een geweldig mooi bedrijf waar iedereen elkaar kent en waardeert, wie wil dat nou niet? Binnen dit mooie bedrijf is er genoeg te leren en ontdekken op professioneel vlak. Er zijn meer dan genoeg verschillende afdelingen die allemaal hun eigen voorwaarden en uitdagingen hebben. Je kunt dus blijven leren en jezelf ontwikkelen tot echte operator!

Jij hebt technische werkervaring of in ieder geval altijd al willen werken in de techniek. Je kan goed logisch redeneren en vindt het leuk om de oorzaak van een bepaald gevolg te achterhalen. Vindt je het bijvoorbeeld leuk om aan je auto of scooter te sleutelen en ben je daar ook goed in? Heb jij jouw vmbo of mavo niet afgerond en wil je toch een diploma halen? Dan is dit jouw kans.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende baan: iedere dag is een dag met is anders en de werkzaamheden zijn zeer divers
 • De kans om je mbo diploma tot operator te halen
 • Een detachering voor ruim een jaar tijdens het behalen van je vakdiploma, dus geld verdienen tijdens het leren in de praktijk. De lesdag krijg je ook doorbetaald
 • Na het behalen van jouw vakdiploma en bij goed functioneren krijg je een contract bij het leerbedrijf! En gaat jouw ontwikkeling gewoon verder!

Wat wij vragen

 • Je wilt werken in een 2-ploegendienst
 • Je hebt aantoonbare technische affiniteit
 • Minimaal afgerond vmbo opleiding
 • je beheerst de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een bedrijf dat supermarkten en groothandels bedient met een breed aanbod van kipproducten. Daarnaast produceren zij ook heerlijke wok gerechten, stoommaaltijden en maaltijdsalades. In Europa zijn ze één van de grootste spelers op de markt. Het bedrijf waar jij gaat werken is een pluimveeslachterij, bewerkings- en verpakkingsfabriek. Deze verse stukken kip leveren ze voor een groot deel aan supermarken. Alles wat vandaag geslacht en verwerkt is ligt de volgende dag al in de supermarkt.

Dus wil jij graag werken en leren tegelijk? dit is je kans!. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau