Luba Uitzendbureau

Laboratorium medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Amsterdam
27 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als medewerker bewerking zorg jij ervoor dat het bloed van donors op de juiste manier wordt bewerkt, zodat goede bloedproducten aan ziekenhuizen geleverd kunnen worden. Jij zal je onder ander bezighouden met het uitvoeren van de inklaring, volbloedscheiding en bewerken van niet-standaard producten en producten NVT (niet geschikt voor transfusie). Naast het bewerken van bloed moeten de handelingen ook administratief vastgelegd worden en zorg je ervoor dat de apparatuur in zo'n goed mogelijk staat blijft.

De afdeling waar jij komt te werken bestaat uit een team van 25 man en werkt met een flexibel rooster bestaande uit dag-, avond-, nacht-, en zaterdagdiensten. Sanquin zoekt voor deze functie 2 kandidaten. Eťn iemand voor 20 uur en ťťn iemand voor 32 uur. Bij 20 uur werk je dinsdag tot en met vrijdag van 07:30 uur tot 13:00 uur en bij de 32 uur werkt tussen dinsdag en zaterdag 8 uur per dag. Je wordt ingewerkt in dagdiensten.

Wat wij bieden

  • Flexibele werktijden
  • Een zelfstandige parttime baan voor 20 uur en 32 uur per week
  • Een baan bij een unieke en bijzondere organisatie, namelijk Stichting Sanquin!
  • Een salaris tussen ? 1900 en ? 2400 bruto per maand op basis van 36 uur.

Wat wij vragen

  • Een mbo-opleiding (vanaf niveau 2)
  • Een enthousiaste instelling, je bent een doener met gevoel voor hygiŽne, kwaliteit en doelmatigheid
  • Je bent bereid om ook avond-, nacht- en zaterdagdiensten te draaien

Over het bedrijf

Je komt te werken bij Stichting Sanquin Bloedbank. Zij dragen, als enige in Nederland, zorg voor een kwalitatief en kwantitatief goede bloedvoorziening. Met landelijk bijna 3000 medewerkers en 350.000 donors zijn ze als organisatie in staat om 300.000 patiŽnten een beter leven te geven. De unit Productie van de Bloedbank is verantwoordelijk voor het bewerken van donorbloed tot optimale eindproducten. De unit houdt de bewerkte producten in voorraad en levert deze vervolgens aan afnemers, voornamelijk ziekenhuizen. Het werk wordt uitgevoerd binnen de kaders van externe wet- en regelgeving en strikte intern vastgestelde procedures. Voor de veiligheid van de patiŽnten waar ze onze producten voor maken, is het namelijk van groot belang dat de werkzaamheden zorgvuldig en conform richtlijnen uitgevoerd worden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau