Luba Uitzendbureau

Assemblage monteur Cleanroom

Details van de functie

Logo Over het werk

In de schone ruimte van jouw toekomstige werkgever ga je onderdelen reinigen waarmee er in dit bedrijf mee gewerkt wordt. Jouw taak is deze onderdelen vrijmaken van stofdeeltjes en/of vlekken, voordat ze gebruikt kunnen worden. Als cleanroom medewerker draag je hiervoor speciale kleding, waardoor je geen stof of vuildeeltjes mee naar binnen kan nemen. Je kan te maken krijgen met gevoelige en kwetsbare onderdelen en apparatuur waardoor het werk soms zeer nauwkeurig en fijnmazig is. Het assembleren van producten vindt onder andere plaats in een ESD- en/of geconditioneerde omgeving (cleanroom). Binnen de afdeling werk je ook samen met de teamleider en technisch productmanagers. De apparaten bestaan (veelal) uit verschillende componenten zoals mechatronisch onderdelen. De vaste standplaats is Den Haag (Ypenburg). Binnen deze omgeving zijn er voldoende interne ontwikkelingsmogelijkheden in de breedte. Er zijn veel projecten waar je aan gaat meewerken, de werkzaamheden zelf zijn vaak wel seriematig. Je kunt nog veel extra technieken aanleren binnen deze afwisselende functie.

Je wordt ingewerkt door een buddy. Het gaat om een fulltime functie van 32 tot 40 uur in de week. De werktijden liggen tussen 7:00 uur en 17:00 uur. Je kunt dus zelf jouw werktijden bepalen.

Wat wij bieden

  • Een goede werksfeer en een zelfstandige, afwisselende functie
  • Reiskostenvergoeding
  • Een functie voor langere tijd in interessant en informeel maar vooral groeiend bedrijf
  • Dit bedrijf is zowel met de auto als met het OV makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeerplek voor de deur

Wat wij vragen

  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring met het schoonmaken van onderdelen in een cleanroom
  • Je kan gestructureerd, nauwkeurig en geconcentreerd werken
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever zit gevestigd in Den Haag en is een system supplier. Met meer dan 150 collega?s zijn zij gedreven om high-tech mechatronische systemen te ontwikkelen én seriematig te produceren. Dit doen wij voor de halfgeleiderindustrie, medische sector en laboratoriummarkt. Binnen het bedrijf heerst een fijne sfeer, de lijnen zijn kort, er is veel transparantie en er wordt veel gecommuniceerd over het reilen en zeilen van de organisatie. Ook worden mijlpalen samen gevierd en zorgen we voor leuke activiteiten. Ze zijn gevestigd in een nieuw gebouw met een ultramoderne infrastructuur.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau