Luba Uitzendbureau

Service monteur buitendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Binnen deze flexibele functie weet je nooit wat de werkweek jou gaat brengen op de maandag. Vandaar dat ze op zoek zijn naar avontuurlijk ingestelde collega“s. Het kan namelijk voorkomen dat je halverwege de week ineens op een schip zit richting Engeland om een draaiende motor te reviseren. Maar het is ook mogelijk dat je gewoon drie weken lang in de Rotterdamse haven of Maasvlakte te vinden bent. Natuurlijk houden ze wel zoveel mogelijk rekening met jouw planning, maar dat lukt niet altijd. Als een schip vast ligt in een haven dan kost de werkgever dat elke dag heel veel geld. Dit moet dus snel opgelost worden door jou en jouw collega“s. Sleutel jij graag aan auto“s en haal jij met gemak een motor in en uit elkaar? Dan zou dit ook wel eens iets voor jou kunnen zijn. Je werkt met tien tot twaalf collega“s, waarvan de eigenaar, schoonzoon, dochter ook dagelijks meewerken en sleutelen.

Wat wij bieden

  • Een baan met volop ontwikkeling binnen een gezellig familiebedrijf. Je zou bij potentie snel kunnen doorgroeien tot voorman/-vrouw.
  • Een avontuurlijke baan
  • Een goed salaris

Wat wij vragen

  • Je hebt affiniteit met techniek en/of ervaring als monteur. Dit kan je ook door ervaring op hobby-niveau.
  • Je zal niet iedere avond om 17.30 uur aan het avond eten kunnen zitten thuis.
  • Soms werk je de weekenden en reis je veel door Europa.
  • Je hebt een rijbewijs B en eigen vervoer
  • Jouw Nederlands en Engels zijn goed in woord en geschrift

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf is sinds kort gevestigd in Delft. Ze zijn een service georiėnteerd bedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsmotoren. Hun werkzaamheden vinden wereldwijd plaats, afhankelijk van waar de engineers aan boord kunnen gaan of waar het schip het dock in gaat. Ze onderhouden, repareren en reviseren 2takt- en 4takt motoren van alle mogelijke merken. Ook wordt er vanuit de werkplaats gewerkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau