Gom

Schoonmaak medewerker Calamiteitendienst

Details van de functie

Logo Ben jij de flexibele schoonmaak medewerker die wij zoeken voor onze calamiteitendienst bij het ziekenhuis in Nijmegen? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor het CWZ ziekenhuis in Nijmegen. Als schoonmaak medewerker calamiteiten in het ziekenhuis ben jij van grote waarde voor de gezondheid van anderen. Jij werkt als de meeste schoonmaak medewerkers al naar huis zijn. Ontstaat er een calamiteit waardoor er bijvoorbeeld extra isolatiekamers nodig zijn dan belt het nachthoofd jou. Jij gaat dan naar het CWZ ziekenhuis toe om de schoonmaak te verrichten die op dat moment nodig is. Als jij wordt gebeld is er altijd iets aan de hand en extra schoonmaak nodig. Veelal zijn deze oproepen tussen 20.00 en 00.00 uur en kan het zijn dat je werkt tot 2.00 uur. Het wisselt nogal en dat maakt deze functie interessant. Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaak waar je flexibel kunt werken in de avond/nacht en waar je wordt opgeroepen bij een calamiteit? Dan is dit de vacature voor jou!

Vacature:
 • Parttime schoonmaak medewerker calamiteiten voor 15-20 uur per week

Werktijden:
 • Beschikbaar op maandag t/m vrijdag vanaf 19.00 tot 6.00 uur.
 • Er is tevens een vacature voor calamiteiten diensten in het weekend beschikbaar, vraag de recruiter hier naar bij interesse.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • wachtgeld voor het standby staan staan;
 • een toeslag wanneer je werkt na 22.00 uur in de avond;
 • training voor het juist schoonmaken van de isolatie kamers;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
 • een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (dit is een pré).

Jouw werkomgeving bij CWZ

Jouw werkomgeving is cultureel divers en als calamiteiten medewerker zien de collega's in het ziekenhuis je graag komen. Je komt immers als de nood hoog is. Jij weet je goed aan te passen naar de behoeften van verschillende mensen met verschillende achtergronden. En geloof ons, hetzelfde doen zij voor jou!

Ben jij de flexibele calamiteiten schoonmaak medewerker die wij zoeken voor het CWZ ziekenhuis in Nijmegen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom