WerkTalent

Logistiek medewerker 2 ploegendienst | Salaris tot EUR2700,- !

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever Lineage Logistics biedt haar klanten een flexibele, transparante en onafhankelijke logistieke en supply chain dienstverlening. Hierbij staat het ontzorgen van haar klanten en het optimaliseren van de supply chain van A tot Z voorop. Logistieke specialisten treden op als sparring partner om de regie van de supply chain over te nemen en verder te optimaliseren in zowel financiŽle als operationele zin.

Functieomschrijving
Je komt te werken in een geautomatiseerd vrieshuis als logistiek medewerker. De meeste tijd van de dag ben je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens, en je zorgt ervoor dat alle leveringen correct in het systeem worden verwerkt. Ze werken bij onze opdrachtgever met een digitaal nieuw systeem. Met een eigen tablet die je continu bij je hebt wordt aangegeven wat je werkzaamheden zijn. Welke vrachtwagen bij welke docks geladen moeten worden, maar ook zorg je ervoor dat de administratieve handelingen van de orders met de chauffeurs direct worden afgehandeld zodat ze kunnen vertrekken.

Ook worden er natuurlijk vrachtwagens gelost. Dit proces is bijna volledig geautomatiseerd in het vrieshuis met automatische kranen die de pallets in de juiste stelling zetten.

Het is van belang dat er op een hoog tempo wordt gewerkt maar natuurlijk wel veilig en correct!

Je werkt in een 2 ploegen dienst; Ochtenddienst 6.00-14.00 uur / Middagdienst 14.00 tot 22.00 uur

Functie-eisen
- MBO-diploma (niveau 2 of 3) richting logistiek Logistieke ervaring in een warehouse Gecertificeerd (EPT-)vorkheftruckchauffeur of bereid dit certificaat te halen
- Bereid te werken in ploegendiensten en (vries)kou
- Goede fysieke gesteldheid i.v.m. tilwerkzaamheden
- Goede beheersing Nederlandse en/of Engelse taal
- Nauwkeurig kunnen werken;
- Flexibel in verband met overwerken

Arbeidsvoorwaarden
- EUR2.200 - EUR2.700 bruto p/m
- Ploegentoeslag
- 40-urige werkweek
- 28 vakantiedagen
- Ontwikkelmogelijkheden

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent