Luba Uitzendbureau

Technisch magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als technisch magazijnmedewerker maak je deel uit van het technische team. Het technische team ontwikkelt onderdelen voor apparaten en installaties van klanten, maar ook produceren zij verschillende producten voor de plantenindustrie. Elk product heeft zijn eigen lijn, die allemaal automatisch draaien met behulp van robots. Voor deze functie hoef je nog geen ervaring te hebben, je krijgt intern eerst een duidelijke inwerkperiode. Als je deze hebt doorlopen ben je helemaal klaar om te worden ingezet bij de automatische productie. Je gaat de planning maken, de productierobots instellen, matrijzen inbouwen en draag je zorg voor het in- en uitboeken van zowel grondstoffen als de producten die klaar zijn. Heb je hier wel ervaring in? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen!

Natuurlijk zal je naast deze werkzaamheden je ook bezig houden met het controleren van de kwaliteit en pleeg jij regelmatig onderhoud aan de productielijnen. Ook voer je de logistieke werkzaamheden uit. Zoals het laden en lossen van producten, het netjes houden van het magazijn, voorraden bijhouden, et cetera.

Jij komt te werken in een klein en hecht team, van ongeveer negen personen op de productievloer, waar de sfeer informeel is. Natuurlijk wordt er hard gewerkt, maar er is ook ruimte om te ontspannen tussen het werk door. Dit bedrijf wil graag dat je met ze mee groeit en bied je daarom verschillende cursussen en trainingen aan.

Wat wij bieden

  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Een leuke werkgever die veel investeert in medewerkers
  • Werktijden van ongeveer 07:00 tot 16:00

Wat wij vragen

  • Jij hebt grote interesse in techniek
  • Jij bent gemotiveerd en wil je graag verder ontwikkelen in de technische branche
  • Jij vindt het leuk om mee te denken in automatisering

Over het bedrijf

Dit bedrijf is al ruim 50 jaar een begrip in hun branche. Zij ontwikkelen en produceren op efficiŽnte wijze een breed scala aan kunststof producten/onderdelen voor hun klanten in diverse industrieŽn. Ze staan voor kwaliteit. Zij werken nauw samen met hun klanten om tot creatieve en haalbare oplossingen te komen. Daarnaast investeren zij in kennisopbouw, de modernste machines en technieken. Daarbij staan procesbeheersing, kwaliteitsbewaking en efficiŽntie centraal. Dit bedrijf is onderdeel van een familie holding. Vanuit deze achtergrond staat bij hun de continuÔteit en lange termijn visie voorop. Zij bouwen daarom graag samen met hun klanten aan een duurzame relatie, gebaseerd op deskundigheid en vertrouwen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau