WerkTalent

Service engineer AV-Techniek | EUR 2.300 tot EUR 3.500

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant bestaat uit een groep gedreven professionals die allemaal werken vanuit dezelfde overtuiging: dat er niks zo interessant is als het ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen op het gebied van samenwerken. Vanuit deze passie werken zij niet alleen aan cloud en audiovisuele oplossingen, maar aan een totaalpakket van veilige, flexibele en vaak duurzame oplossingen, die het mogelijk maken om overal samen te werken.

Functieomschrijving
Samen met jouw collega's ben jij als service engineer AV Techniek bepalend voor het succesvol verlopen van de evenementen bij onze klanten. Je krijgt te maken met een diversiteit aan evenementen bij nieuwe en bestaande klanten. Denk hierbij aan hogescholen, overheidsorganisaties zoals de Politie en de Tweede Kamer, maar ook grote (internationale) bedrijven in heel Nederland.

Zo ziet jouw werkdag eruit
Als service engineer AV-Techniek realiseer je (digitale) AV en IT projecten voor (hybride) evenementen bij onze klanten. Dit wil zeggen dat jij er voor zorgt dat de gehuurde apparatuur door jou wordt geïnstalleerd, gecontroleerd en vervolgens zorg jij er voor dat het evenement bij de klanten op locatie perfect verloopt.

Je kunt hierbij denken aan grote seminars en interviews, maar vooral ook aan hybride evenementen waarbij via een live stream mensen vanuit meer dan één locatie deelnemen. Je bent vanaf het begin tot het eind van zo'n evenement bij de uitvoering betrokken, gaaf toch!

In het kort:

- Je bereidt het (digitale) verhuur project voor door het klaarzetten, gebruiksklaar maken, bezorgen en retour brengen van de gehuurde goederen en apparatuur.
- Eenmaal op locatie installeer, bedien en demonteer jij deze apparatuur ook weer op locatie.
- Je geeft de juiste instructies aan de gebruikers van de apparatuur en weet jij met jouw gedegen AV en IT kennis problemen en eventuele storingen op te lossen.

Bij de klant werk jij als service engineer AV-Techniek nauw samen met jouw collega's, waaronder bijvoorbeeld de projectleider of ingehuurde freelancers. Bij afwezigheid van een projectleider, ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en ben je ook eindverantwoordelijk voor het succesvol verlopen van het evenement.

Functie-eisen
- Relevante mbo opleiding (bijv. MTS, Mediatechniek, ICT)
- In bezit van een rijbewijs B
- Kennis van audio- en videotechniek alsmede ICT oplossingen: zoals camera -en schakeltechniek, audiomixers en microfoontechniek, lichttechniek, TCP/ IP en UDP netwerken en VPN/ wifi verbindingen
- Je bent flexibel qua werktijden, dit is namelijk geen standaard 9 tot 5 baan

Arbeidsvoorwaarden
- Een salaris tussen de EUR 2.300 en EUR 3.500 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring
- 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
- Goede pensioenregeling
- Een mobiele telefoon en laptop om jouw werkzaamheden uit te voeren
- Uitbetaling van overwerkuren
- Een werkomgeving waar werknemers centraal staan en plezier voorop staat

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent