WerkTalent

Reachtruckchauffeur dagdienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is gevestigd op Moerdijk / Klundert en is een grote speler op het gebied van warehousing voor hun klanten uit diverse segmenten.
Met alle collega`s zorgen wij er dagelijks voor dat alle klanten voorzien worden van producten of deze rechtstreeks verzonden worden naar hun klanten.
In dit proces wordt alles van A tot Z geregeld van de klant, van opslag naar uiteindelijk verzending en administratieve verwerking en het regelen van transporten door onze collega`s op kantoor.
Onze teams op de vloer zijn in kleinere teams opgedeeld waarin je dagelijks met een leuk team werkt aan de verzending van onze producten.
Dit alles gebeurd in een fijne dagdienst met soms tijden die kunnen verschuiven. De basis is van 8.00 uur tot 17.00 uur, maar een kleine aanpassing tussen 07.00 uur - 18.00 uur is ook mogelijk bij drukte.
Binnen de organisatie staat groei en ontwikkeling centraal. Zo zijn er al meerdere mensen vanuit een logistieke functie doorgegroeid naar kantoor. Ook het behalen van certificaten, opleidingen en andere cursussen behoren tot de mogelijkheden.

Functieomschrijving
In onze functie als reachtruckchauffeur ben jij een belangrijke schakel in het magazijn. Samen met de collega`s van de diverse afdelingen zorg jij er voor dat alle producten tijdig de deur uitgaan.
Als reachtruckchauffeur ben jij voornamelijk met de bulkgoederen bezig. Jij weet vanwege onze eigen ontwikkelde warehouse management systeem precies wanneer welke producten naar beneden gehaald moeten worden.
Jij werkt vooruit op de orders die later op de dag gepickt moeten worden. Daarnaast hoort een stukje orderpicken er ook zelf bij. De grote zwaardere orders, voornamelijk palletwerk, worden ook door de reacher verzameld.
Daarnaast worden de goederen ook verzendklaar gemaakt alvorens ze opgehaald worden door de vervoerder. Dit alles gebeurd dus met ons eigen systeem en het werk met de scanner is dan ook geen groot probleem voor je.

In deze rol werk je met mooi materiaal, nieuwe reachtrucks. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de smalle-gangentrucks die wij op een aantal afdelingen hebben.

Dit alles gebeurd in een dagdienst, normaliter van 08.00 uur tot 17.00 uur. Echter kan er gerouleerd worden per week bij drukte. Een week 07.00 - 16.00 uur, 08.00 - 17.00 uur en 09.00 - 18.00 uur afgewisseld behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij het volgende profiel:

- Je bent op zoek naar een leuke, logistieke uitdaging voor een vaste baan voor de toekomst;
- Je hebt ervaring op de reachtruck en/of een geldig certificaat (eventueel valt deze via ons te behalen);
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (papierwerk is vaak in Engels);
- Je hebt geen problemen met het werken tussen 07.00 uur en 18.00 uur;
- Je bent een gezellige collega die van een grapje en een grolletje houdt;
- Je bent woonachtig in de regio Roosendaal / Moerdijk / Etten-Leur / Breda / Dordrecht.

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie bieden wij het volgende:

- Een vaste, fulltime baan (38 uur per week);
- Startend met een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract;
- Een gezellige werkomgeving met leuke collega`s;
- Een startsalaris tussen de 2150 - 2250 euro bruto per maand (uiteraard groei in de toekomst);
- Reiskostenvergoeding van 19 cent de kilometer;
- Mogelijkheden voor opleidingen, cursussen en het behalen van certificaten;
- Je komt te werken in een mooi warehouse met zeer goede faciliteiten: mooie trucks, een mooie kantine met voldoende mogelijkheden voor vermaak, etc.;
- Een fijne baan in dagdienst zodat je voldoende tijd hebt voor andere hobby's en dingen.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent