Luba Uitzendbureau

Operator transportbanden - leerling

 • Vacature
 • Tijdelijk
 • Noord-Holland
Alkmaar
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat voor dit bedrijf als Operator/ Machinevoerder aan de slag. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het instellen van machines (temperatuur, druk en dikte van het product), aanvoeren van materiaal en het aanbrengen van verschillende coatings op de transportbanden afhankelijk van de wensen van de klant. Natuurlijk hou je nauwlettend het proces in de gaten zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Zie je fouten ontstaan in het eindproduct, dan ben jij degene die direct actie onderneemt, het proces bijstelt en zorg draagt voor een geweldig eindproduct waar zowel het bedrijf, jij en de eindklant zeer blij mee is.

Bij Luba kan je in 1 jaar tijd een erkend operator A diploma halen, daarna kan je in nog een jaar ook je operator B halen. Je gaat 4 dagen werken en 1 dag per week ga je naar school, de opleiding wordt voor je betaald. De ene week werk je van maandag t/m vrijdag van 06.00 uur tot 14.00 uur en de andere week van 14.00 uur tot 22.30 uur. Tijdens de opleiding krijg je een praktijkbegeleider aangewezen die je gaat helpen bij je werkzaamheden. Luba onderhoud natuurlijk ook contact met jou. 4 Keer per jaar komen we naar jouw leer-, werkbedrijf en gaan we in gesprek met jou en je praktijkbegeleider.

Wat wij bieden

 • Het bedrijf werkt met een 2 ploegendienst.
 • Wij bieden je een uitdagende functie waar een contract bij de opdrachtgever zeker tot de mogelijkheden behoort.
 • Het bedrijf kent een ploegentoeslag van 14% o.b.v. een 40 urige werkweek. Salaris varieert tussen de ?1900 en de ? 2100 exclusief ploegentoeslagen.
 • Veel mogelijkheden tot doorgroeien en opleiden binnen dit bedrijf. Niet alleen mogelijkheden, ze promoten het!

Wat wij vragen

 • Je hebt aantoonbare ervaring als operator of als productiemedewerker
 • Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal in woord & geschrift.
 • Als je woont binnen een straal van van 20 km vanaf de werkplek, Alkmaar dan heb je zeker een streepje voor.
 • Je bent een sociaal persoon, want collegialiteit staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf opereert wereldwijd en hebben hun hoofdkwartier in Osaka Japan. Ze hebben productiefaciliteiten in Japan, VS, Canada, China, Taiwan, Zuid Korea en Nederland. Ze leveren hoge kwaliteit transportbanden gemaakt van PVC, PU, polyethyleen, vilt en siliconen. Denk hierbij aan de simpele transportbanden aan de kassa van de supermarkt tot aan de complete koffer transportbanden op Schiphol.

Met wereldwijd meer dan 2200 werknemers zorgt dit bedrijf door de hoogste kwaliteitsnormen te combineren met moderne state-of-the-art materialen en productietechnieken voor nieuwe innovatieve producten. Ze ondersteunen niet alleen de klanten, maar werken ook nauw samen met hun klanten om zo tot de beste kwaliteit te komen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau