WerkTalent

Accountmanager | EUR 2.600,- tot EUR 3.300,- | Elke dag gratis lunch

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
WerkTalent is een ondernemend, ambitieus en groeiend bedrijf met een eigen gezicht. Wij geloven in de kracht van lokaal ondernemen, specialist zijn in wat je doet en duidelijk en eerlijk zijn in wat je kan. Je komt terecht in een grote familie van bevlogen ondernemers, accountmanagers en intercedenten. Samen ondernemen we genoeg activiteiten, zoals een kick-off evenement, sportdag ťn kerstborrel. Enthousiast? Ontdek op www.werkenbijwerktalent.nl nog meer redenen waarom werken bij WerkTalent zo leuk is.

Functieomschrijving
Vanuit het prachtige en moderne centrum van Eindhoven ga jij samen met Brian Leeuwin (Business Partner), Perry Hendriks (accountmanager) en Joris Buters (junior intercedent) aan de slag om kandidaten te matchen aan (potentiŽle) klanten en ze een toffe baan bezorgen. Hoe ziet jouw werkdag eruit?

- Contactmomenten met werkzoekenden en uitzendkrachten: van inschrijven en bemiddelen van nieuwe kandidaten tot aan het begeleiden van werkenden bij (nieuwe) opdrachtgevers.
- Acquisitie: actief een eigen klantenkring opbouwen en door jouw creatieve sales acties weet jij bij iedere prospect de vacature binnen te slepen.
- Online of in onze eigen WerkTalent database zoeken naar kandidaten die jij bij een mogelijke match meteen benadert en/of inplant voor een eerste kennismaking
- Het schrijven van wervende vacatureteksten.
- Relatiebeheer: WerkTalent staat bekend om haar lange termijn relaties en ontzorgende karakter. Jij bouwt deze op met je klanten en zorgt dat ze bij (aan) vragen direct aan jou denken.

Saaie werkdagen kennen wij niet bij WerkTalent! En om het maximale uit jouw werkdagen te halen, word jij ondersteund door je directe collega's en ons servicecenter die met raad en daad voor je klaarstaat. Jij gaat aan de slag tussen 8.30 en 17.30.

Ben jij enthousiast en wil je nog meer weten over wat je gaat doen? Lees alles over de functie van accountmanager via www.werkenbijwerktalent.com/onze-functies/accountmanager.

Functie-eisen
Om je aan de sluiten bij onze WerkTalent familie vinden wij vooral jou als persoon belangrijk. Jij zit fulltime/parttime op kantoor en hierdoor vinden wij het noodzakelijk dat we het gezellig met elkaar hebben. 'plezier verhoogt succes' zegt men, en de klik moet dan ook goed zijn! Daarnaast:

- Ervaring als accountmanager of soortgelijke functie
- Ben jij fulltime beschikbaar van maandag tot vrijdag (32 uur is bespreekbaar).
- Heb je een rijbewijs B.
- Wil jij graag altijd winnen, of het nu gaat om die ene deal of om een potje toepen tijdens de lunch

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij WerkTalent Eindhoven betekent dat jij eigen baas mag zijn over jouw agenda en de ruimte krijgt om jouw functie uit te voeren op jouw manier. Ook krijg jij een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste baan! Daarnaast krijg jij:

- Een salaris tussen de EUR 2.600,- en EUR 3.300,- afhankelijk van jouw ervaring.
- Aantrekkelijke bonusregeling die kan oplopen tot EUR 4.000 per jaar
- Laptop & mobiele telefoon en mogelijkheid tot auto van de zaak
- Iedere dag een goedgevulde lunchtafel op kosten van WerkTalent
- 25 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen.
- Jaarlijkse incentivereis naar bijvoorbeeld Ibiza (2023) als de targets behaald zijn
- Doorgroeimogelijkheden tot business unit manager en Business Partner.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent