Luba Uitzendbureau

Slijper / metaalbewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
3 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Wil jij heel graag een écht vak leren? In deze functie ga je metalen vliegtuigmotoronderdelen polijsten en afbraambewerkingen uitvoeren conform de in- en externe voorschriften. Vervolgens verricht je visuele controle van de resultaten van bewerkingen. Met behulp van gereedschappen controleer je ook de maatvoering. Tot slot verwerk je de administratie van de uitgevoerde werkzaamheden.

Wat wij bieden

  • Werktijden in 2-ploegensysteem maandag t/m vrijdag 7.00 uur 15.45 uur/ maandag t/m donderdag 15.30 uur - 1.15 uur vrijdag vrij. Toeslag 113,3%.
  • Volop opleidingsmogelijkheden. Het vakmanschap staat bij jouw toekomstige werkgever hoog in het vaandel.
  • Uiteraard ontvang je mooi salaris conform de cao Metalektro.

Wat wij vragen

  • Kennis van bewerkingsvoorschriften en kwaliteitseisen.
  • Werking en bediening van (hand)gereedschappen en eenvoudige machinale bewerkingen.
  • Basis tekening lezen en werkvoorbereiding documentatie.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Tilburg en is gespecialiseerd in de reparatie, vervaardiging en coating van vliegtuigonderdelen. Het bedrijf doet dat voor alle grote luchtvaartmaatschappijen, fabrikanten en vliegtuigmotoren en bedrijven die zich toeleggen op de revisie daarvan. Jouw toekomstige werkgever weet dat het succes wordt bepaald door de kwaliteit maar vooral ook door de motivatie van de medewerkers. Daarom bieden ze uitdagende opdrachten, geweldige teams en scholing aan zodat jij en het bedrijf continu in beweging zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau