Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wormerveer
26 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als machinebediende / operator werk je aan de verpakkingsproductielijnen. Op het ogenblik is ongeveer 80% van de werkzaamheden geautomatiseerd en 20% handmatig. Je werkt volgens een vast plan en je werkzaamheden zijn gebaseerd op werkinstructies. Je werkt op verschillende plekken in de fabriek. Dat maakt dat het werk heel interessant, uitdagend en leuk blijft! Je dag ziet er als volgt uit: je start en stopt de machines, stelt de machine in en bewaakt het proces. Het is belangrijk om regelmatig de juiste werking van de apparatuur, gewicht en kwaliteit van het product en de codering op de emballage te controleren. Je zet de machine stop wanneer je ziet dat er iets niet goed gaat. Als machine operator geef je leiding aan de lijn. Gemiddeld werk je met 3 4 mensen aan n lijn. De productiemedewerkers verzorgen de aanvoer van lege tubes / potten / flessen, vullen de dozen en doen de afwerking. Indien nodig spring je bij. Als je in de 3-ploegendienst werkt dan werk je volgens het volgende rooster:

Ochtenddienst van 06:00 tot 14:00 uur
Middagdienst van 14:00 tot 22:00 uur
Nachtdienst van 22:00 tot 06:00 uur

Wat wij bieden

  • Werken in een echt familiebedrijf
  • Een goede inwerkperiode
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Uitzicht op vaste dienst naar een half jaar
  • Ploegentoeslag

Wat wij vragen

  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Willen werken in een werkomgeving die gericht is op veiligheid, hygine en kwaliteit
  • Een 3- ploegendienst is voor jou geen probleem

Over het bedrijf

In 1929 begon het bedrijf als afvulbedrijf van plantaardige olie. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een nationale marktleider en ze worden internationaal steeds groter wordende speler op het gebied van sauzen. Dankzij de blijvende passie voor sauzen, maken ze hun klanten al jarenlang blij met de volle smaken en verantwoorde receptuur. Jouw toekomstige werkgever hecht een groot belang aan een viertal kernwaardes: ze zijn trouw, authentiek, duurzaam en volop in ontwikkeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau