Luba Uitzendbureau

Teamco÷rdinator

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Brabant
Tilburg
2 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat aan de slag als teamco÷rdinator in een modern magazijn in Tilburg. Zo zal je het eerste aanspreekpunt zijn voor jouw team van 25-35 logistiek medewerkers. Je bent regelmatig met je medewerkers in gesprek om ze verder te ontwikkelen. Daarnaast houd jij je bezig met het voeren van contract-, verzuim-,functionerings- en beoordelingsgesprekken. Dit doe je niet alleen, je werkt namelijk binnen dit bedrijf nauw met andere teamleiders. Samen zorg je voor een succesvolle logistieke flow. Jouw team functioneert optimaal onder jouw leiding. De magazijnmedewerkers weten wat er van hen verwacht wordt en krijgen van jou de juiste begeleiding die nodig is om zo optimaal mogelijk te presteren en zich verder te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je niet bang bent om je eigen input te leveren om zo het logistieke proces nog beter te maken. De werkgever waarvoor jij zal komen te werken vindt het belangrijk dat samen met het team het doel wordt bereikt. Je zorgt er zo voor dat het team samenwerkt en duidelijk heeft wat de verwachtingen zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat je toeziet op een opgeruimde, schone en veilige werkomgeving.

Geen ervaring in de logistieke omgeving is geen probleem, dit leer je zo! Jouw toekomstige werkgever vindt het belangrijk dat jij mensgericht bent en ervaring hebt met HR-taken zoals contract-,verzuim-,functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Wat wij bieden

 • 2-ploegendienst (met werktijden van 7:30-16:00/16:30-1:00)
 • Toeslagen: 50% tussen 22:00 en 6:00
 • Overwerkvergoeding: +25% op uurloon per extra gewerkte tijd vanaf 40 uur (elke minuut krijg je betaald)
 • Uitdagende functie met rechtstreeks dienstverband bij jouw toekomstige werkgever
 • Salaris dat op kan lopen tot ?4105 bruto per maand

Wat wij vragen

 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring als leidinggevende
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, de Engelse taal daarnaast kunnen begrijpen
 • Ervaring met HR-taken zoals het voeren van sollicitatie-, ziekteverzuim-, beoordelings- en functioneringsgesprekken
 • Het niet erg te vinden om een half uurtje soms over te werken

Over het bedrijf

Je komt in een groot modern magazijn te werken aan de rand van Tilburg. Het team waar je in terecht bestaat uit 25-35 medewerkers. Het bedrijf waar je zou komen werken biedt een breed assortiment aan consumentenelektronica. Daarnaast verkoopt het bedrijf zonnepanelen, laadpalen en biedt het Thuiswerkwinkels voor werkgevers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau