Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Want ik ben namelijk op zoek naar een magazijnmedewerker die voor ongeveer 20 uur in de week komt helpen in ons magazijn! Het laden / lossen van goederen en netjes opstellen in het magazijn behoort tot jouw belangrijkste taken. Daarnaast is het belangrijk om alles goed te noteren en te verwerken zodat de administratie klopt. Bij dit bedrijf houden ze van een opgeruimd magazijn dus is het belangrijk dat je netjes te werk gaat en alles netjes achterlaat. Je gaat samen met één andere collega in het magazijn werken. Hij werkt hier fulltime en jij helpt hem voor ongeveer 20 uur. Dit kan ook meer zijn wanneer het vakantie is of er een groot project aan komt. Dit is natuurlijk altijd in overleg. Verder heb jij een heftruckcertificaat of kan je die snel behalen (eventueel via Luba).

Wat wij bieden

  • Een leuke baan binnen een leuk team
  • Ervaring opdoen in een magazijn
  • Het behalen van jouw heftruckcertificaat
  • Een mooi salaris volgens de Technische Groothandel
  • Flexibele uren die in overleg zijn

Wat wij vragen

  • Je bent enthousiast en gemotiveerd
  • Je bent technisch of vind techniek interessant
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of wilt deze snel behalen

Over het bedrijf

Je komt te werken in een sociaal en gezellig kantoorpand met magazijn. Dit bedrijf is een leverancier van producten en diensten in de spoorwegbranche. Gevestigd in Purmerend is dit bedrijf groeiend. De enthousiaste medewerkers en jouw toekomstige collega's zijn enthousiast en gemotiveerd. De bedrijfscultuur valt te omschrijven als informeel waarbij er hard gewerkt word maar er ook zeker ruimte is voor een praatje en grapje met elkaar. Ook worden er veel uitjes georganiseerd met het team om de band warm te houden met elkaar.

Wil je meer informatie of solliciteren ben ik telefonisch beschikbaar op; [klik hier voor het telefoonnummer]

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau