Luba Uitzendbureau

Productmanager

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Holland
Purmerend
7 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als productmanager heb jij binnen dit bedrijf een belangrijke rol. Naast dat je alles weet van met name technische producten in de spoorwegindustrie heb jij ook een adviserende rol binnen dit bedrijf Jij gaat namelijk in gesprek met de regelgever over de producten en speelt hier ook een adviserende rol in naar collega's, aannemers en leveranciers. De regelgever wil dat dit product gebruikt wordt in een project. Jij zorgt ervoor dat dit product voldoet aan alle regelgeving en goedkeuringen/certificaten om te mogen gebruiken bij het project. Met jouw technische kennis begrijp jij de producten en weet jij wat er nodig is om deze in te zetten. In deze functie heb jij veel contact met de inkopers en afdeling sales.

In deze functie ben jij communicatief sterk maar kan je ook het commerciŽle belang inzien. Je werkt in grote mate zelfstandig en de werkzaamheden worden grotendeels vastgesteld door zelf ontwikkelde richtlijnen. Verder heeft je werk een projectmatig karakter ben jij scherp in het constateren van product en marktontwikkelingen binnen de spoorweg/ railbranche. Ook hou jij contact met leveranciers, afnemers en andere belanghebbenden en kan jij ondersteuning bieden waar nodig.

Ook mooi: je krijgt direct een contract bij de werkgever. Wil je meer informatie of solliciteren bel of app gerust; [klik hier voor het telefoonnummer]

Wat wij bieden

 • Kilometervergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • Opleidingsbudget
 • Pensioensopbouw
 • Een laptop en telefoon van de zaak

Wat wij vragen

 • Je hebt een afgerond hbo-diploma, liefst in de richting HTS, WTB of OT
 • Ervaring in een soort gelijke functie
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een leverancier van producten en diensten in de spoorwegbranche. Gevestigd in Purmerend is dit bedrijf groeiend. De enthousiaste medewerkers en jouw toekomstige collega's zijn enthousiast en gemotiveerd. De bedrijfscultuur valt te omschrijven als informeel waarbij er hard gewerkt word maar er ook zeker ruimte is voor een praatje en grapje met elkaar. Ook worden er veel uitjes georganiseerd met het team om de band warm te houden met elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau