Tata Steel

Werktuigkundig Coördinator

Details van de functie

Logo Als Werktuigkundig Coördinator ben je de spil in het team en je zorgt ervoor dat het team kan excelleren. Is dit iets voor jou?

Wat ga je doen?

De rol van Werktuigkundig Coördinator bij de afdeling Wisseldeelonderhoud (WDO) van de Hoogovens Technische Dienst (HTD) valt het best te omschrijven als een werkplaats chef. Deze afdeling houdt zich bezig met het reviseren van vele soorten en maten inbouwstukken (zogenoemde wisseldelen) van walsen. In de werkplaats worden de inbouwstukken gedemonteerd, geďnspecteerd en weer gemonteerd. Ook worden verschillende materialen bewerkt met zowel handgereedschap als bewerkingsmachines. Jij zult het werk coördineren vanuit het kantoor en de werkplaats.

Jij zorgt ervoor dat je collega?s lekker kunnen doorwerken en zich kunnen focussen op hun taak. Je bent hun aanspreekpunt, hun vraagbaak en steun en toeverlaat. Je zorgt dat het werk goed verdeeld wordt over de beschikbare medewerkers. Ook wanneer er spoedklussen tussendoor komen, zorg je dat ze zo goed en slim mogelijk worden ingezet, zodat de klant goed geholpen wordt. Je bent de ogen en oren van je teamleider in het veld. Samen met hem stem je af wat de prioriteiten zijn en waar je de planning moet aanpassen. Je zorgt ervoor dat de administratie klopt en lost eventuele problemen tijdens de klus op, in samenspraak met de klant. Ook houdt je toezicht op de voorraden in het magazijn van de werkplaats.

Het is een uitdagende functie, omdat je met veel en verschillende mensen te maken hebt. Je durft mensen aan te spreken op hun gedrag wanneer de veiligheid in het geding komt. Maar ook wanneer er niet wordt gewerkt conform planning of afspraken die er met elkaar zijn gemaakt. Uiteraard stem je dit soort zaken ook goed af met je Teamleider. Het vraagt van jou dat je weet wat het werk inhoudt, wat de eisen van de klant zijn en wat de medewerkers in het team kunnen. Als je daar een goede balans in weet te vinden, heb je een ontzettend leuke baan!

Wat deze functie bijzonder maakt?
?    Als je met jouw team het werk slim verdeelt en aanpakt, zal dat leiden tot tevreden klanten maar zal ook het team met plezier zijn werk kunnen doen.
?    Wanneer je team hun werk goed kan uitvoeren zul je de toegevoegde waarde aan de klant kunnen laten zien.
?    Geen dag is hetzelfde! Als je van afwisselend werk houdt zit je hier goed.

Herken jij jezelf hierin?

In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast:
?    Heb je een volwaardig afgeronde MBO-4 opleiding in een technische richting.
?    Heb je bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een service organisatie of een industriële werkomgeving.
?    Ben je goed in het vooruitkijken en ervoor zorgen dat knelpunten vroegtijdig worden opgelost.
?    Kun je goed gestructureerd werken en kun je dit overbrengen op de mensen om je heen.

Wat bieden wij jou?

Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering staat, maar in deze veelzijdige functie bieden wij je meer, namelijk:

?    Een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal EUR4270,- bruto per maand bedraagt.
?    10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag
?    En daar bovenop nog een variabele winstdeling.
?    Een goede werk-privé balans doordat je deelneemt aan de flexuren regeling. 
?    Standaard 36 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen.
?    Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.

Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.a. golf, wielrennen, hardlopen en roeien.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:
Het team bestaat uit enkele specialisten waar jij als coördinator bij komt. Het team werkt nauw samen en heeft veel onderling contact, zowel over de werkzaamheden die worden uitgevoerd, als zaken die los staan van het werk. Elke ochtend starten jullie samen op. De sfeer is het team is goed.

Jouw afdeling:
HTD Maintenance Services, waar in circa 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega?s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD?er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.

Solliciteren of meer weten?

Lijkt deze functie jou wel wat? Solliciteer dan direct! Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Tommie Vogelsang, Corporate Recruiter, [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel