WerkTalent

Machine Operator | Dagdienst | Tot EUR2400,-

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een grote speler in de voedingswaren sector. Zij produceren verschillende soorten vleeswaren van grillworst tot filet american en deze worden geleverd aan verschillende grote supermarktketen door heel Nederland.

Als nieuwe collega kom jij te werken in een gezellig en multicultureel team van ongeveer 200 collega's die net zoals jij elke dag hun beste beentje voorzetten en graag elkaar willen helpen. Binnen het team wordt er voornamelijk Engels en Nederlands gesproken.

Verder is het bedrijf erg blij met hun medewerkers en laten zij dit ook blijken met verschillende extra's. Hierbij kan je denken aan teamuitjes, coupon bonnen om in jouw eerste week gratis eten te halen in de kantine en opleidingsmogelijkheden die niet hoeven aan te sluiten op jouw functie maar op jouw toekomst plannen.

Mocht je graag op een andere afdeling willen staan of nieuwe werkzaamheden willen leren dan kan je dit gewoon aangeven bij jouw leidinggevende en dan zullen zij jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf! Jouw mening is erg belangrijk!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een leuke organisatie in de voedingssector waar verschillende soorten vleeswaren worden geproduceerd. Hierbij kan je denken aan grillworst, gehakt, filet american, likkepot, etc. De organisatie is al jaren actief in de foodsector en is dan ook een vaste leverancier van de Jumbo, Plus, Lidl en nog veel meer!

Wat belangrijk is om te weten is dat er binnen het bedrijf niet wordt geslacht!! Het vlees wordt dus alleen verwaardigd tot een eindproduct dat in de supermarkten terecht komt.

Als Machine/Proces Operator zorg jij ervoor dat verschillende soorten vleeswaren volgens de planning worden geproduceerd en ben je bezig met het instellen, ombouwen, aanvoeren van de machine. Ook is het belangrijk dat jij weet hoe je verschillende storingen kan oplossen. Omdat jij werkt met vleeswaren betekend dit dat je aan de slag gaat in een koele omgeving waar hygiëne (nvwa en BRC) voorop staat!

De volgende werkzaamheden die tot jouw functie behoren zijn:

- Samen met jouw collega's het productie proces bijhouden en inspringen waar het nodig is;
- Storingen oplossen;
- Machine bediening;
- Productie bonnen en planningen lezen;
- Artikelen controleren op juiste labels en houdbaarheid;
- Machines ombouwen, instellen en aanvoeren.

Jij gaat aan de slag in een dagdienst van maandag t/m vrijdag. De werktijden kunnen nog wel eens variëren i.v.m. orders. In ieder geval begin je om 06:00/07:00 uur 's ochtends en eindigt jouw dag tussen 16:00 en 18:00 uur 's middags. Je werkt totdat de orders af zijn.

Functie-eisen
- Woonachtig in de buurt van Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag, Gouda, Waddinxveen, Bleiswijk en omliggende steden/dorpen;
- Enige ervaring als Machine Operator in de vleesindustrie;
- Een flexibele, fulltime werker die bereid is om overuren te maken i.v.m. spoedorders;
- Je beheerst de Engelse of Nederlandse taal in woord en geschrift;
- In het bezit van eigenvervoer of vervoer om naar de zaak te komen.

Voor deze fulltime job is geen opleiding verplicht! Ze helpen jou graag bij het leren van het productie proces en vereisen dus géén diploma. Ook staat de organisatie open voor leerling operators.

Arbeidsvoorwaarden
- Een bruto maandsalaris tussen de EUR2200,- en EUR2600,- afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- Een informele werksfeer waarin jij de kans krijgt om door te groeien als machine of proces operator;
- Verschillende extra's, zoals een eindejaarsuitkering en 131% toeslag over het uurloon bij het maken van overuren voor 06:00 's ochtends of na 18:00 s' avonds;
- Koude toeslag van 0,09%;
- Een goed geregelde pensioensregeling;
- Werkkleding en werkschoenen van de zaak;
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 cent per km vanaf 10km.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent