WerkTalent

Machinebouwer (Vaste baan)

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
AMF Tromp, voorheen Tromp Group, is aangesloten bij AMF Bakery Systems. AMF Bakery Systems biedt de best-in-class systeemoplossingen voor industriŽle bakkerijen in de hele wereld en helpt hen nog succesvoller te worden. Omdat duurzaamheid hoog in ons vaandel staat, is het dan ook niet voor niets dat de eerste industriŽle oven op waterstof ontwikkeld is door AMF. We helpen onze klanten graag met het verder terugdringen van voedsel- en energieverspilling. Binnen AMF Bakery Systems houden ze het snelle tempo van veranderingen in de bakkerij-industrie bij en spelen zij hierop in. AMF-technologieŽn brengen de bewezen prestaties van Europa's toonaangevende oplossingen voor vellen, lamineren, deponeren en decoreren, en breiden zij de mogelijkheden uit om premiumproducten te produceren zoals ambachtelijk brood en broodjes, pizza en flatbreads, gebak en croissants, cakes, taarten en meer. In Nederland werken er ruim 160 collega's vanuit de locaties Gorinchem, Bunschoten en Nieuwleusen. De locatie waar jij komt te werken is Gorinchem.

Functieomschrijving
Als machinebouwer bij AMF Tromp werk je aan de meest high-tech machines voor de industriŽle bakkerijen. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Samen met een gedreven team werk je aan deze projecten. De ene dag ben je bezig met het bedraden van de panelen en de andere dag ben je bezig met het monteren en assembleren van de machines, dit doe je aan de hand van een werktekening. Zijn de door jou gebouwde machines klaar? Super! Dan ga je deze high-tech machines testen en stel je deze af en ben je bezig met het optimaliseren van de door jou gebouwde machine. Als de klant erom heeft gevraagd kan het ook voorkomen dat je deze machines op locatie gaat installeren. Zo is geen dag hetzelfde en zal dit werk jou niet snel gaan vervelen!

Functie-eisen
Om te kunnen werken als Assemblage engineer bij AMF Bakery Systems, is het prettig om ervaring te hebben in de machinebouw of een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde. Heb je dit niet? Geen probleem! Als zij-instromer kun je met de juiste instelling en een goede dosis motivatie de functie ook eigen maken. Dit vragen wij van jou:

- Een afgeronde mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde, mechatronica of middenkader engineering is een pre. Werkervaring in de elektrotechniek of mechanische techniek sluit ook goed aan.
- Je hebt een probleemoplossend vermogen
- Je hebt humor en je bent een echte teamplayer
- Je beheerst de Nederlandse taal
- Je bent woonachtig in de omgeving van Gorinchem, Nieuwegein, Geldermalsen

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken binnen ťťn van de betere werkgevers in de regio! Binnen een vak volwassen team van gedreven techneuten werk je aan de meest hoogwaardige bakkerij machines voor de internationale markt. Naast deze prachtige baan waar jij jouw technische kennis en kunde ten volste kan benutten, mag je rekenen op het volgende

- Een bruto maandsalaris tussen de EUR2.800,- en de EUR3.600,-, dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring
- Een fulltime baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij een prachtig werkgever
- AMF Bakery Systems volgt de CAO Metalektro, hierdoor heb je bijvoorbeeld recht op goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen per jaar, 13 ATV-dagen en een goede pensioenvoorziening. (In totaal 40 vrije dagen)
- De mogelijkheid om thuis te werken
- Een aantrekkelijke pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 per kilometer
- Verschillende doorgroeimogelijkheden
- Je komt te werken in Gorinchem

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent