WerkTalent

Heftruckchauffeur | 2 ploegen | EUR2800| Per direct starten

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is begonnen als kleinschalig, lokaal bedrijf gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Al snel zijn zij een belangrijke speler geworden in deze internationale branche. Het product wat zij maken is niet alleen in Nederland terug te vinden, maar door heel Europa. Wereldwijd zijn er steeds meer producten van onze opdrachtgever te vinden. Een aantal jaar geleden hebben zij het gehele bedrijventerrein uitgebreid en gemoderniseerd. Door hun unieke en vol geautomatiseerde en gerobotiseerde productielijnen zijn de mogelijkheden eindeloos, en hier kan jij jouw steentje aan bijdragen!

Werknemer werkt in een tweeploegendienst. De werktijden zijn als volgt:

Vroeg 05.30 - 15.00 uurLaat 14.30 - 00.30 uur (maandag tot en met donderdag )12.30 - 20.00 uur (vrijdag)

Functieomschrijving
Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende en uitgaande goederen. Jij, als logistiek medewerker, weet als geen ander dat deze goederen de juiste, nauwkeurig afhandeling moet krijgen. Je controleert de kwaliteit en de aantallen, daarnaast help je ook met het laden van de vrachtwagens. Als de leveranciers grondstoffen komen brengen aarzel je niet en assisteer je met het uitladen van de producten. Als logistiek medewerker werk je in de 2-ploegen.

Functie-eisen
Voor onze opdrachtgever is het het belangrijkst dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan! Daarnaast is het prettig als je enige werkervaring hebt in een logistieke omgeving en je de heftruck kan besturen. Hierbij is een certificaat niet verplicht, deze kan je namelijk via ons behalen!

Arbeidsvoorwaarden
Naast dat je komt te werken bij een Europees bekend werkgever, kan jij het volgende verwachten:

- Een bruto maandsalaris van EUR 2800,- Incl. ploegentoeslag
- Ploegentoeslag van 12%
- Een fulltime (45 uur), vaste baan in de 2-ploegen
- Goede doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
- De mogelijkheid om jouw heftruckcertificaat via ons te behalen

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent